Hirdetés

Bemutatták a BudaPart kizárólagos partnereit

A BudaPart a Cushman & Wakefield és az Eston International prominens budapesti irodabérbeadási megbízása.
\r\n 

Hirdetés

A meghatározó hazai bérbeadó ügynökségek munkatársai részére szervezett projektindító rendezvényen került bejelentésre, hogy a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó és az Eston International irodabérbeadási csapatai kapták meg Budapest legújabb és legnagyobb vegyes felhasználású fejlesztésének bérbeadását, mely Budapest XI., dél-budai kerületében található.  A két ügynökség kizárólagos partnerként dolgozik majd együtt a BudaPart irodaépületeinek bérbeadásán.A BudaPart a Lágymányosi öbölben, a Kopaszi gátat magába foglaló csodálatos területén épül, közvetlenül a Duna partján.

A projekt teljes kiépítésekor összesen 300 000 négyzetméter irodát, fázisonként 200 lakást és kiegészítő/támogató kiskereskedelmi területeket foglal majd magában. A fejlesztő több irodaház terveinek véglegesítésén dolgozik, az első irodaépületeket várhatóan már 2018-ban átadják.Árendás Gergely, a Property Market ügyvezető igazgatója elmondta: “Nagyon örülünk, hogy a Cushman & Wakefield és az Eston International tanácsadókkal dolgozhatunk az épületen. A közkedvelt dél- budai iroda alpiacon található BudaPart fejlesztés lokációja egyedülálló a vízpart közelsége miatt is. A több ütemben, kiemelkedő minőségben megvalósuló, dunai panorámás irodaépületek által övezett terület lakóingatlanjai és a kikapcsolódást már most is biztosító infrastruktúra vonzó életteret kínál a leendő bérlők munkavállalói számára.”
 
Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője hozzátette: “Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Property Market minket bízott meg a BudaPart értékesítésével. A projekt elkészültével a BudaPart megduplázza majd a dél-budai alpiac irodaállományát, melyre nagy szükség van, hiszen a kihasználatlanság 19 éve nem volt ilyen alacsony 4,7 százalék, s a kereslet továbbra is fokozatosan emelkedik. A BudaPart teljesen felszámolja majd ezt az 54 hektárnyi jelenleg részben kihasználatlan területet és egy dinamikus, népszerű városnegyedet hoz létre. Biztosak vagyunk benne, hogy piaci ismereteink és szakmaiságunk segítségével gyorsan feltöltjük majd bérlőkkel ezt az egyedülálló fejlesztést.”
 
Salamon Adorján, az Eston International vezérigazgatója hozzátette: “Nagyon várjuk, hogy a BudaPart projekten dolgozhassunk, hiszen ez nemcsak Budapest nagyszabású fejlesztése, de ismerve a Property Market célkitűzését az épület műszaki specifikációját és a design-t illetően páratlan irodamegoldást kínál a bérlők igényeire. Elkötelezett irodabérbeadási csapatunkkal lelkesen indulunk neki ennek a fantasztikus megbízásnak.”

forrás: sajtóközlemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Már kiadó lakást is találni a BudaParton

Már kiadó lakást is találni a BudaParton

Még néhány napig kedvezményes áfával vásárolhatóak lakások a Kopaszi-gáton.

Két szakmai díjat is besöpört a BudaPart

Két szakmai díjat is besöpört a BudaPart

A Construction & Investment Journal Legjobb lakóingatlan fejlesztés és Grand Prix elismerését kapta meg. 

Átadták a BudaPart első lakásait

Átadták a BudaPart első lakásait

Év végéig több százan költözhetnek be a Kopaszi-gátnál épülő otthonokba.

Hirdetés