Hirdetés

Asztali lámpák a Be Light!-tól.

Az asztali lámpák nem csak irodai munkához vagy design elemként, hanem hangulatteremtő társainkként is fontos szerepet töltenek be a hétköznapokban. Legyen akár az asztal-, akár a könyvespolc dísze, számtalan stíluscsavarral feldobhatjuk velük a teret. A Be Light! trendteremtő designlámpái wow-faktorral.  

JÁTÉK A SZÍNEKKEL
A spanyol Marset Dipping Light lámpái nem csak megtöltik a teret színekkel, de köszönhetően a kétféle talpnak és a számtalan árnyalatban elérhető búrának szuper variációkat is lehet összeállítani belőlük! Emellett elérhető fali-, mennyezeti-, asztali- és hordozható kivitel!
Design: Jordi Canudas

ACÉLOS IKON
1969-ben mutatta be a FLOS Mario Bellini olasz építész tervei alapján a formabontó Chiara-t, amely fényes, rozsdamentes acélszín köpenybe burkolta a LED világítást. A tervező alapkoncepciója a lámpa megalkotásánál az volt, hogy úgy használja a fényt, ahogy a környezetünkben és a tájainkban megnyilvánul - soha nem közvetlenül, hanem gyakran felhőkön keresztül, vagy visszaverődve a tárgyakon, falakon és felületeken. Ötven évvel az eredeti debütálása után a FLOS többféle méretben és az eredeti állólámpa mellet, három színben elérhető asztali kivitelben adta ki újra az ikonikus Chiara-t!
Design: Mario Bellini

SAKK-MATT
A sakktábla uralkodóinak 1968-as formatervét Re és Regina fantázianéven a FontanaArte élesztette újra. A lámpák profiljait mesésen hangsúlyozza az opálos üvegbúra által szórt fehér fény, ezáltal nem csak külön, de együtt is igazán hangulatos kompozíciót alkotnak!
Original design: Bobo Piccoli // Redesign: FontanaArte

ÖSSZHANGBAN A TERMÉSZETTEL
A Carpyen Greta lámpája bárhol kellemes atmoszférát teremt! A természetes rostból készült borításán átszűrődő meleg fénye nem csak hangulatossá tesz bármilyen teret, de az eddigi modellek mellett már akkuval szerelt, hordozható kivitelben is elérhető.
Design: Gabriel Teixidó

 

Honlap  I  Facebook  I  Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Újragyártották Walter Gropius lámpáját

Újragyártották Walter Gropius lámpáját

A Midgard cég a Bauhaus centenáriuma alkalmából elékszítette a TYP113-at.

Hogyan világítsunk közlekedőt?

Hogyan világítsunk közlekedőt?

Néhány tipp a fény, mint építészeti eszköz használatára az épület legforgalmasabb részében.

Íme Poster, a SIMES új design kandelábere

Íme Poster, a SIMES új design kandelábere

Ha a szokványos helyett valami egyedi és elegáns designt keresel, akkor ne is keress tovább.

Hirdetés