A macaronok Picassójától tanult cukrász új üzletét a Delta Light Metronome lámpái világítják be.

Néhány évvel ezelőtt a Gault&Millau a legjobb belga cukrásznak választotta Joost Arijs-t. A designsütiket és desszerteket készítő Joost és a párja Gent után Antwerpenben is üzletet nyitott, ami legalább annyira trendi, mint magunk a termékek.

A fiatal cukrász annak idején a macaronok Picassójaként számon tartott Pierre Hermé konyhájában dolgozott, majd saját praxisba kezdett.

2012-ben a legjobb belga cukrásznak választotta Gault&Millau, ami tekintve, hogy Belgiumban, a csokoládék és desszertek hazájában járunk, igen nagy kitüntetés. 

A pár a csokoládék és színes macaronok számára új szentélyt nyitott, ezúttal Antwerpenben. Az üzlet kicsi, ám annál designosabb. A minimál shop világítását süllyesztett lámpatestek, és két darab függesztett Delta Light – Metronome lámpa biztosítja – igazi eye-catcher.

További világítástechnikai termékekért és hírekért böngészd a Be Light! oldalát! 




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Mediterrán hangulat és trópusi formák

Mediterrán hangulat és trópusi formák

Júniusi designlámpa best of a Be Light!-tól.

National Instruments D épület: újabb high-tech projekt a BE LIGHT!-tól

National Instruments D épület: újabb high-tech projekt a BE LIGHT!-tól

A debreceni épület minden négyzetméterét átjárja a természetes fény.

Elegáns díszvilágítást kapott a történelmi szálloda 

Elegáns díszvilágítást kapott a történelmi szálloda 

Aurea Ana Palace Hotel az Akadémia utcában. Light by BE LIGHT!  

Hirdetés