A közel 700 m2-es kert inspirációt nyújthat azoknak, akik a kertben sem ismerik a kompromisszumot.

Háztulajdonosként tisztában vagyunk azzal, hogy otthonuk kibővítésének és értéknövelésének leggazdaságosabb útja a teraszon át a kertbe vezet. Egyre többen tekintenek úgy a kinti világra, mint a belső terek meghosszabbítására. Olyan funkciókat álmodnak kertjükbe, amik eddig csak bent valósulhattak meg. A trend a négy évszakban használható kinti terek létrehozása: egy jól felszerelt kültéri konyha, egy kényelmes nappali, hűsítő zugok, wellness- és sportszigetek.

A Tó2 azoknak szól, akik semmiben, még a kertben sem ismerik a kompromisszumot. Azoknak, akik mindenből a legjobbat keresik, mindenütt a maximumot várják el, akik tudják, mi a jó, és ragaszkodnak hozzá télen, nyáron, kint és bent, most is és a jövőben is. Az ő számukra kínál maximalizmust, komplex termékportfoliót és szolgáltatásokat. A projektben részt vevő cégeket az motiválta, hogy együtt, egy helyen mutathassák be a kültéri életmód prémium piacát. Együtt szeretnék inspirálni a kerti élet iránt érdeklődő közönséget professzionális megoldásainkon és prémium minőségű, innovatív termékeinken keresztül. Törökbálinton, a Tó utca 2. szám alatt sokféle, a kerti élet örömein dolgozó prémium vállalkozást megismerhetsz, legyen szó úszómedencékről, masszázskádakról, szaunákról, pergolákról, épített árnyékolástechnikai lehetőségekről, valamint a kerti élettereink berendezéseiről.

INSPIRÁLÓ KERTBERENDEZÉS
A Tectona Grandis Kertberendezés széles, kültérre kifejlesztett anyagokkal operáló kerti bútor kínálatával, a minőség, az időtállóság, a praktikum és a kényelem megszállottjaként már bő 20 éve egyedülálló értékeket képvisel a hazai piacon.

PRÉMIUM WELLNESS
A VitalSpa kizárólag nagy gonddal tervezett, prémium masszázsmedencéket és szaunákat gyárt. A hidromasszázs gyártásban szerzett 22 éves szakmai tapasztalat garancia arra, hogy kiváló minőségű jakuzzijai minden igényt kielégítsenek.

PROFESSZIONÁLIS ÚSZÓMEDENCE
A minőségi megoldásairól ismert, bő 50 éves múltra visszatekintő francia Jean Desjoyaux-medencék népszerűsége az elérhető álom koncepciójában rejlik, ahol termékei egyszerű formavilága minőségi kivitelezéssel párosul. Akár a medence formájáról, akár a víz tisztaságáról vagy hőmérsékletéről legyen szó, a Desjoyaux mindenre megtalálja az innovatív megoldást.

INNOVATÍV PERGOLÁK
Az AR HOME Alu-Redőny Kft. új generációs pergolái maradéktalanul meghagyják számunkra a nyitott tér varázsát. Miközben játszanak fénnyel és árnyékkal, védenek is minket az időjárás viszontagságaitól, hiszen mindig ideális hőmérsékletet, fényviszonyokat és komfortérzetet nyújtanak részünkre. A minőségre a 24 éves hazai gyártás és forgalmazás a garancia.

Újdonság a Tó2-ben. Inspirálódj egyedülálló bemutatókertünkben - ’A kertben’ -, és szeress bele innovatív megoldásainkba Törökbálinton, a Tó utca 2-ben. A Tó2 maximalista és komplex szemléletnek megfelelően hozta létre itthon egyedülálló bemutatókertjét, közvetlenül a showroom mellet. Itt érzheted majd csak igazán át, hogy milyen kerti életről álmodtunk számodra is, hogy miről is szól a Tectona Grandis által útjára indított Tó2 project.

A Kisvakond Park Kft. kerttervező és kertépítő csapatával egy olyan bemutatókertet terveztünk és hoztunk létre, ahol valós környezetben, működés, használat és igénybevétel közben tapasztalhatod meg prémium minőségű kínálatunkat, akár ki is próbálva azokat. A projecthez számos olyan cég csatlakozott még, akik bár személyesen nem képviseltetik magukat a Tó2 – Your Outdoor Living bemutatóterében, de lehetővé tették, hogy egyedülálló, minőségi termékeiket megismerhesse a prémium minőségre vágyó közönség egy helyen, a mieinkkel közösen. Együttműködő partnereinknek ezúton is köszönjük a project támogatását.

A közel 700 nm-es kertben megtekintheted innovatív megoldásainkat és termékeinket, melyek szinte minden kültéri témát magukba foglalnak: kertberendezés és kültéri konyha, pergola és árnyékolástechnika, masszázsmedence, úszómedence, teraszburkolat, egyedi betonburkolatok és látszóbeton elemek, kültéri növénytartók és dekorációk, térkő, növények, borostyánfalak.

Kiváló minőségű kültéri megoldásinkon kívül a kerttervezés fontosságára és előnyeire is fel szeretnénk hívni a figyelmet. Bemutatókertünk segít az inspirálódásban, és ha kívánod, végigkísérünk a tervezési folyamaton, a legelső fázistól a legvégsőig. Ebben kiváló kerttervező szakembereink és képzett értékesítőink állnak a segítségedre. Prémium megoldások a kertben – minden, amire csak vágyhatsz.

PARTNEREK:

Tectona Grandis – kertberendezés, kültéri konyhaAR HOME Alu-Redőny Kft. – pergola, árnyékolástechnika

 


 

Vital Spa - masszázsmedenceDesjoyaux-medencék - úszómedence

 


Tarimatec – teraszburkolatKisvakond Park Kft – kertépítés, kerttervezés

 


Giacotti - egyedi betonburkolatok és elemekBarabás Téglakő - térkő

 


InnoSteel Design - kültéri növénytartók és dekorációkNew Garden – növények

 


​​​​​​

Parkertech – borostyánfalReckli – látszóbeton matricák

 

Tovább a TÓ2 oldalára!


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Egészséges lazulás (X)
  • 2021-12-15 14:47
  • Deco

Egészséges lazulás (X)

Feltöltődés a jakuzziban.

Elmerültünk a medencék világában
  • 2021-08-02 14:00
  • Deco

Elmerültünk a medencék világában

Tervezés, kivitelezés, karbantartás

Egy tökéletes, bioklimatikus pergola
  • 2021-06-23 11:00
  • Deco

Egy tökéletes, bioklimatikus pergola

A napellenzőkkel, pergolákkal és kültéri szerkezetekkel foglalkozó Pratic cég a minőségi megoldásairól és a merész innovációiról híres. 

Hirdetés