Hirdetés

Az Ichiro Iwasaki által tervezett Arper Ralik azt hivatott képviselni, hogy szépség sokféle formát ölthet. A kollekció sokoldalúsága és eleganciája a teljesen moduláris rendszernek köszönhetően végtelen lehetőségeket kínál minden tértípushoz.
 


Ralik hat ülésmodult tartalmaz, melynek tisztítását a levehető szövet, bőr vagy bevonatos szövet kárpitozás könnyíti meg. A praktikum jegyében pedig az oldal- és végasztalok remek felületet biztosítanak a munkához vagy pihenéshez. Sőt! Az összes elem használható egyenként vagy moduláris konfigurációban is.
 


További funkcionalitást biztosítanak a tárolórekeszek, a bármelyik oldalra helyezhető fix asztali modul, és az állítható magasságú szabadon álló oldalasztal. A kollekciót két kiegészítő párna teszi teljessé, amelyek kifejezetten az egyes konfigurációk nagyobb kényelmét szolgálják, a párnák az egy vagy kétszemélyes ülésmodulok háttámlájához illeszthetőek.
 


A szinte bármilyen formában összeszerelhető elemeknek és a széles színkombinációban  elérhető anyagválasztéknak köszönhetően szinte semmi sem szab határt a kreativitásnak.


Forrás: Do work!

 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

157 - 2020/1

157 - 2020/1

Megjelent az OCTOGON magazin idei első lapszáma, középpontjában a műemléképületekkel. Olvashattok többek között a Párisi Udvarról, a Magyar Nemzeti Múzeumról, a Millennium Házáról, a Tisza Lajos Irodaházról, az újjászületett Rumbach-zsinagógáról, a Puskás Ferenc Stadion műemléki átalakításáról vagy a felújított kaposvári Csiky Gergely Színházról – mindezekkel műemlék és építészeti kánon viszonyát, határpontjait keressük, és remélhetőleg hozzáteszünk a kortárs kultúra és a műemléki rekonstrukciók dialógusához.

A Párisi Udvar felér egy időutazással

A Párisi Udvar felér egy időutazással

Korok és stílusok, fantázia és valóság, élő munka és százéves high-tech alkot lélegzetelállító elegyet.

Márciusban újra nyit a bécsi Künstlerhaus

Márciusban újra nyit a bécsi Künstlerhaus

Négy évnyi restaurálás és bővítés után adják át ismét.

Hirdetés