Az Ichiro Iwasaki által tervezett Arper Ralik azt hivatott képviselni, hogy szépség sokféle formát ölthet. A kollekció sokoldalúsága és eleganciája a teljesen moduláris rendszernek köszönhetően végtelen lehetőségeket kínál minden tértípushoz.
 


Ralik hat ülésmodult tartalmaz, melynek tisztítását a levehető szövet, bőr vagy bevonatos szövet kárpitozás könnyíti meg. A praktikum jegyében pedig az oldal- és végasztalok remek felületet biztosítanak a munkához vagy pihenéshez. Sőt! Az összes elem használható egyenként vagy moduláris konfigurációban is.
 


További funkcionalitást biztosítanak a tárolórekeszek, a bármelyik oldalra helyezhető fix asztali modul, és az állítható magasságú szabadon álló oldalasztal. A kollekciót két kiegészítő párna teszi teljessé, amelyek kifejezetten az egyes konfigurációk nagyobb kényelmét szolgálják, a párnák az egy vagy kétszemélyes ülésmodulok háttámlájához illeszthetőek.
 


A szinte bármilyen formában összeszerelhető elemeknek és a széles színkombinációban  elérhető anyagválasztéknak köszönhetően szinte semmi sem szab határt a kreativitásnak.


Forrás: Do work!

 


Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni.

A magazin a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Előkerültek a koronavírus nyertesei

Előkerültek a koronavírus nyertesei

Rengetegen leosontak a barkácsboltba a karanténból.

Az első neon Dávid-csillag és kísérőfények a tetőben

Az első neon Dávid-csillag és kísérőfények a tetőben

Zsinagóga a Thököly úton.

Megvannak a RELOAD pályázat győztesei

Megvannak a RELOAD pályázat győztesei

A hallgatók az Alföldi átmeneti szálló újragondolásáról ötleteltek.

Hirdetés