Az epitkezes.info.hu széles körű ismereteket kínál az építkezés szinte minden aspektusáról.

Építkezési információk néven indult új honlap családi házat építőknek. A portál meglehetősen sokrétű: az építkezés jogi környezetet ugyanúgy részletesen, tematikus bontásban közli, mint az építkezés egyes fázisait.

Az építkezés fázisait kilenc részre bontva – az Ingatlanvétel, finanszírozás pontból elindulva egészen a Beköltözési utáni teendőkig – járja körül a családi ház-építés minden szegletét az epitkezes.info.hu. Magán az építkezésen túl részletes jogi háttérrel, szakmai tippekkel, ellenőrzőlistával, és az elkerülendő hibák listáival is foglalkozik.

A bőség zavarával szabadszavas kereső is segít megküzdeni, míg a jól definiált munkafázisoknál (pl.: Falak, tetők, nyílászárók vagy Energia és komfort) egybegyűjtve is megtalálunk minden lényeges információt: tennivalók listáját, letölthető dokumentumokat, jellemző hibákat, kapcsolódó szakmai tippeket.

Jól érzékelteti a honlap részletességét, hogy az Energia és komfort szakasznál a Tennivalók listája 26 tételből áll, külön-külön foglalkozik többek közt az árnyékolástechnikával, az esővízgyűjtéssel, a biofíliával, az akusztikával vagy a szellemi egészséggel.

Külön jó pont, hogy mégsem kell azonnal elveszni a részletekben, miután az említett részekre kattintva előbb egy rövid, tőmondatos összefoglaló jelenik meg, ami jelentősen megkönnyíti a honlapon való navigálást.

Regisztrálni is lehet az oldalra (sőt érdemes is), mert így ki-ki elmentheti a saját építkezésével kapcsolatos anyagokat; az oldal számon tartja majd, hogy a felhasználó hol tart az építési folyamatban, továbbá aki regisztrál, hozzáfér segédanyagokhoz, szerződésmintákhoz, kalkulátorokhoz, melyek mind segítik a biztonságos, jogszerű és szakszerű építkezést.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Aláírásgyűjtés indult a balatoni „lakóparkszörny” ellen

Aláírásgyűjtés indult a balatoni „lakóparkszörny” ellen

92 lakásos társasházat terveznek Balatonvilágos egykori aligai részére.

Így áll a népligeti multicsarnok építése

Így áll a népligeti multicsarnok építése

Látványos videó és látványos számok az építkezésről.

Hirdetés