Hirdetés

Virtuális térbe költözik a glasstec kiállítás

Az üvegipar első számú kereskedelmi kiállítását online rendezik október végén.

Hirdetés

Glasstec üvegipari szakkiállítást hibrid módon rendezik meg: az eredeti időpontban, október 20-22-ig az online térben, jövő nyáron, pontosabban 2021. június 15-18-ig pedig már a valóságban is, Düsseldorfban. A már regisztrált kiállítók egy teljesen új digitális szolgáltatást vehetnek igénybe: az októberi glasstec VIRTUAL összeköti az ágazat szereplőit, és számos új funkciót kínál mind a kiállítók, mind a látogatók számára.

A glasstec VIRTUAL október 20-22-ig mutatkozik be, mint felvezető esemény. Az új formátum három szegmensből áll majd: Kiállítási tér, Konferenciaterület, Network Plaza. Ez a felosztás lehetővé teszi a kiállítóknak, hogy tovább építsék az üzleti kapcsolataikat. Olyan új eszközöket is bemutatnak majd, a virtuális termékbemutató, és egyéb interaktív lehetőségek, amelyek segítenek a célcsoportok targetált elérésében. 

„Jegyezze meg a glasstec VIRTUAL októberi dátumait, és használja ki a lehetőséget, hogy kapcsolatban maradjon a globális üvegipar meghatározó szereplőivel” – üzente Birgit Horn, a Glasstec igazgatója.

A glasstec VIRTUAL három főszegmense:

  • Konferenciaterület: ingyenes szakértői előadások a glasstec konferenciáról, középpontban a globálisan meghatározó témákkal. A résztvevők kapcsolatba léphetnek az előadókkal, a beszélgetéseket pedig természetesen a világ minden tájáról lehet követni.
  • Kiállítási tér: számos új funkció segít felhívni a potenciális ügyfelek figyelmét, már nyolc hónappal a Glasstec előtt. Feltölthetők termékvideók, tarthatók webes előadások, melyek résztvevőivel kapcsolatba lehet lépni chaten, már az esemény alatt, vagy utána kényelmesen a Matchmaking Toollal. Ezenkívül a kiállító megkapja az összes regisztrált résztvevő elérhetőségét.
  • Network Plaza:  A Matchmaking Tool közvetlen kapcsolatot teremt a potenciális üzletfelek közt, a speciális érdeklődési területek, és egyéb feltételek leszűrésével. Időpont egyeztetés után személyes beszélgetéseket lehet tartani audio- vagy videohívásokkal a virtuális térben.

A glasstec VIRTUAL extra szolgáltatásai automatikusan elérhetőek minden regisztrált kiállító számára. A látogatók ingyenesen részt vehetnek a glasstec VIRTUAL programjain.

Jövő nyáron, pontosabban 2021. június 15-18-ig pedig már a valóságban is megrendezik a vásárt, Düsseldorfban.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Egyedi hangszerkészítő workshopok a Hello Wood Junior keretében

Egyedi hangszerkészítő workshopok a Hello Wood Junior keretében

Az online zenés programokon csörgőt, shakert, ukulelét és cajónt készíthetnek a gyerekek, a zenei aláfestésről pedig a Lóci játszik zenekar gondoskodik.

Aláírták a finanszírozási megállapodást a BudaPart CITY irodaházra

Aláírták a finanszírozási megállapodást a BudaPart CITY irodaházra

A beruházás újabb két bank bizalmát nyerte el.

A fürdőszobában landolhat a felújítási támogatás

A fürdőszobában landolhat a felújítási támogatás

Budapesten az országos átlagnál jóval többen terveznek hang- és vízszigetelési munkákat.

Hirdetés