Hirdetés

Nívós díjat kapott a BudaPart GATE irodaház

Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje 2019 elismerést kapta az Év Irodája versenyen.

Az Év Irodája versenyen a BudaPart GATE nyerte el Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje 2019 díjat, az irodaház és a városnegyed kivitelezőjét, a Market Építő Zrt.-t pedig Az Év Kivitelezője 2019 kategóriában jutalmazták.

A nyerteseket február 20-án hirdették ki a Pesti Vigadóban. A Property Market idén februárban megszerezte a használatbavételi engedélyt a BudaPart GATE irodaházra, így az első bérlők hamarosan beköltözhetnek a díjnyertes épületbe.

A Property Market fejlesztésében megvalósuló BudaPart GATE a beruházás első irodaépülete, ami a városnegyed kapujában helyezkedik el. Az irodaház egyedi adottságait most a szakmai zsűri is értékelte: a modern és környezetbarát kialakítás mellett számos szolgáltatást, rekreációs lehetőséget és különleges, egyedülálló munkakörnyezetet biztosít a bérlők és dolgozók számára. 

A BudaPart GATE irodaház 11 emeleten, mintegy 20 000 négyzetméteren kínál irodahelyiségeket és egyéb szolgáltatásokat a XI. kerület impozáns területén, a Kopaszi-gát, valamint a Lágymányosi-öböl szomszédságában.

Emellett a BudaPart dolgozói, lakói és idelátogatói a jelenlegi lehetőségek mellett a városnegyed minden előnyét élvezhetik, mivel várhatóan már az első fázisban számos kereskedelmi egység, többek között szupermarket, reggelizők, kávézó, pékség és mosoda is várja majd a budapartiakat. Az ingatlanfejlesztő vállalat a napokban szerzett használatbavételi engedélyt az újgenerációs irodaházra, ahova hamarosan a Novo Nordisk, a Semcon Hungary, az Atradius Magyarország, a Sió ECKES, a DBH Serviced Office, a Melódin, valamint a doTerra is beköltözhet.

„Remek visszaigazolás számunkra, hogy a hamarosan átadásra kerülő irodaházunkat ezen a nívós, hazai szakmai versenyen is rangos díjjal jutalmazták. Az elért eredmény bizonyítja, hogy jó úton vagyunk, és terveinknek megfelelően olyan városnegyedet hozunk létre, ahol a dolgozók, lakók és az idelátogatók számára is egyedi élményt nyújtunk” – mondta Dr. Árendás Gergely, a Property Market ügyvezető igazgatója.

Az Év Irodája versenyen a Property Market Az Év Fejlesztő Cége 2019, a BudaPart Otthonok ’A’ és ’C’ lakóépületek pedig Az Év Lakóingatlan Fejlesztése 2019 kategóriákban kerültek a döntőbe a legjobbak közé.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Jövőbiztos épületek

Jövőbiztos épületek

Irodaépületek megőrzése és megújítása a fenntarthatóság jegyében.

A városok titkos tartalékai

A városok titkos tartalékai

Rozsdaövezeti akcióterületté nyilvánították a BudaPart városnegyed fejlesztést a Kopaszi-gátnál.

Hirdetés