Hirdetés

A fotovoltaikus naperőművek tervezésével és telepítésével foglalkozó cég 550 m2-en alakította ki új központját.

Az Electron Holding Zrt. 550 m2-en alakította ki új központját Bel-Buda ikonikus irodaépületében, a White Star Real Estate által vagyonkezelt és üzemeltetett Krisztina Plazában, olvasható az irodaház közleményében. 


    
A fotovoltaikus naperőművek tervezésével, telepítésével és energia-termeléssel foglalkozó Electron Holding Zrt. egy magyar tulajdonú kisvállalkozás, mely január végén költözött az I. kerület csendesebb részéből a kerület legpezsgőbb közlekedési és üzleti központjában található Krisztina Plaza – az épületet Ivády Zoltán tervezte, a belsőépítészet a Nanavíziót dicséri – irodaházba. Az irodaház tulajdonosa, vagyonkezelője, ingatlankezelője és bérbeadója a White Star Real Estate Kft.

A 2016-os alapítását követően az Electron Holding pár év leforgása alatt az ország egyik piacvezetőjévé vált a maga nemében. „Az elmúlt évek dinamikus fejlődésének köszönhetően elkerülhetetlen volt, hogy az egyre növekvő létszámú csapatunknak egy kényelmesebb és akár további bővülésre is lehetőséget adó irodaházban keressünk elhelyezést. Ezt a Krisztina Plaza-ban találtuk meg” – nyilatkozta Szűcs Ádám cégtulajdonos.

„Mivel kollégáink nagy része a tömegközlekedést részesíti előnyben, így logikus választásnak tűnt, hogy hasonlóan az eddigi központunk lokációjához, ismét egy kiváló elérhetőséggel rendelkező bel-budai irodaház mellett tegyük le a voksunkat. Cégkultúránknak köszönhetően a kis irodás elrendezést preferáljuk, amely a kiválasztott 2. emeleti területen teljes mértékig megvalósulhatott úgy, hogy a terület maximális természetes fény ellátással rendelkezik, nem beszélve a páratlan kilátásról, melyet a budai Vár látképe biztosít. A fiatalosan kialakított belső terek méltó módon tükrözik a cégünk fiatalos lendületét” – tette hozzá a tulajdonos.

„Örömünkre szolgál, hogy bérlőink közt üdvözölhetjük az Electron Holding Zrt.-t – mondja Fekete Zsuzsa, a White Star Real Estate bérbeadási igazgatója. – Hiszünk benne, hogy új bérlőnk irodaválasztása és az irodaház iránt megnövekedett érdeklődés az épületen végbement felújításoknak ugyanúgy köszönhető, mint kiváló elhelyezkedésének vagy kellemes környezetének.” 

A Krisztina Plaza irodaház az I. kerületben, Bel-Budán, a Déli pályaudvar közvetlen szomszédságában található. Előnyös lokációja, tágas belső terei és a budai vár látványa egyaránt egyedülállóvá teszi az irodaházat.

A 2019-ben történt tulajdonosváltást követően a White Star Real Estate műszakilag teljesen átvilágította az épületet, újragondolta a funkciókat és jelentős felújításokról is döntött.

Ennek keretén belül a több-bérlős „B” épületrész földszinti recepciós tere, valamint a közös területei a közelmúltban látványos felújításon mentek keresztül. Az épület szomszédságában elhelyezkedő Vérmező adta az ihletet arra, hogy fa elemek alkalmazásával egy darabka természet jelenjen meg a korábban kicsit komor belsőben. Ennek köszönhetően a recepció barátságos és hívogató külsőt kapott. 

A felújítási tervek azonban itt nem állnak meg. Mivel hamarosan közel 11 000 m2 irodaterület üresedik meg az „A” épületrészben, a hozzá tartozó recepció és közös területek szintén új külsőt kapnak. Remélhetőleg a megújult környezet a jelenlegi bérlők megelégedettségének emelésén túl hozzájárul ahhoz, hogy további ügyfelek köteleződjenek el az irodaház mellett. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Párizs, Milánó, Budapest – bemutatkoztak a hazai design- és divatmárkák

Párizs, Milánó, Budapest – bemutatkoztak a hazai design- és divatmárkák

Divatbemutatók, lakberendezési kiállítások, kerekasztal-beszélgetések, digitális konferencia és megannyi színes program tette még izgalmasabbá a tavalyi őszt az Magyar Divat & Design Ügynökség által megvalósított Fashion & Design Autumn keretében.

Tervezz logót a MÉSZ-nek!

Tervezz logót a MÉSZ-nek!

A pályaművek benyújtásának határideje 2022. január 31.

TOP TRIÓ | AU Műhely

TOP TRIÓ | AU Műhely

Új sorozatunkban mindig egy-egy általunk felkért építésziroda fejti ki a véleményét három kedvenc épületéről – építészek építészekről.

Hirdetés