A pünkösdi hétvégétől várják a vendégeket, egyedi programokkal.

Újranyitnak a Danubius Hotels szállodái: a balatonfüredi, büki és győri szállodák már a pünkösdi hétvégétől várják a vendégeket, június közepétől a másik füredi szálloda, majd ezt követően az első budapesti hotel is megnyit. A Danubius Hotels szigorúbb higiéniai szabályzatot vezetett be Biztos Pihenés néven, egyedi megoldásokkal tette biztonságossá szórakoztató programjait is, emellett rugalmas foglalási és visszafizetési lehetőségeket biztosít.

A szállodalánc vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében még 2020. április 1-től rendelt e a vállalat magyarországi szállodáiban üzemszünetet, amely most a vidéki szállodák nyitásával véget ér.  

„Eleinte a belföldi turizmus élénkülésével számolunk, majd a fővárosi szállodák iránti kereslet növekedésében is bízunk. Célunk, hogy a vírushelyzet miatt meghozott szigorú üzemeltetési intézkedések mellett vendégeink továbbra is felhőtlenül jól érezhessék magukat, ki tudjanak kapcsolódni a megpróbáltatásokkal teli hónapok után – mondta Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója. – Rugalmas foglalási ajánlataink kiszámítható és kockázat nélküli utazást és visszamondási lehetőségeket biztosítanak vendégeinknek, mert most bizonyára nehezebb egy nyaralást előre megtervezni”.

A DH Marina épülete

A vendégek és munkatársak egészségét egyaránt védő Biztos Pihenés protokollról a vezérigazgató elmondta: „Minden egyes munkatársunk esetében készíttetünk koronavírus tesztet még a munkába állás előtt. A későbbiekben is folyamatosan kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink egészségi állapotára, és képzésére az érvényben lévő biztonsági, higiéniai előírásokról, így fent tudjuk tartani a biztonságos munkakörnyezetet.”

Az új higiéniai szabályzat kitér az étkezéseknél az asztalok távolságán túl például a tálalás és tálalóeszközök higiéniájára, valamint az ételek biztonságos felszolgálására is.

A szabályokat a vendégek is könnyedén átláthatják a nekik készített tájékoztatók segítségével, mely a legapróbb részleteket is tartalmazza az éttermi higiéniától, a gyermekjátékok fertőtlenítésén át a közösségi terek biztonságos használatáig. A vendégek a szállodákban személyesen is kérdezhetik a biztonságos pihenéséért felelős munkatársakat, a Danubius Pihenésbiztosokat, ugyanakkor a tájékoztató online is elérhető, és rendszeresen frissül.

„A családok felhőtlen kikapcsolódásáról a Bubbles Club Karnevál  gondoskodik, a kedves sárkányaink segítségével sajátíthatják el a gyermekek a higiénia alapjait, a programok kialakítása során számos olyan játékot terveztünk, ahol minimális a fizikai érintkezés, de a felhőtlen hangulat garantált” – jegyezte meg Gál Judit, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs igazgatója.

A Danubius Hotels az üzemszünet ideje alatt több szállodájában is felújításokat végzett. A Danubius Hotel Marinában a szobák és az udvari gyermek élménymedence után az étterem is megújult, továbbá a Danubius Hotels büki szállodájában is további szobafelújítások történtek.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szerkezetkész az Andrássy úti A52 Hotel

Szerkezetkész az Andrássy úti A52 Hotel

A 121 szobás szálloda a jövő év elején nyithatja meg kapuit.

Hotel és irodaház: egymásra épülő előnyök

Hotel és irodaház: egymásra épülő előnyök

Az újjászülető Radetzky-laktanyában egymást erősíti majd a két funkció.

Újabb trükkök a Varázserdőben

Újabb trükkök a Varázserdőben

Tovább bővül a Pallagi úti sétány, új fényjáték és vízi attrakció is lesz.

Hirdetés