Elkészült a Cellux Csoport új arculata, és új honlap mutatja be sokszínűségüket és az általuk képviselt értékeket.

Elkészült a Cellux Csoport új arculata, és új honlap mutatja be sokszínűségüket és az általuk képviselt értékeket. Rendbe szedték a saját magukról alkotott képüket: mik a céljaik? Milyen dolgokat csinálnak? Majd tevékenyságüket  három fő részre bontották. A Design Stúdióban terveznek tárgyakat, illusztrációkat, kiállításokat vagy akár szolgáltatásokat is. Az Elméleti Labor a tréningekért és workshopokért felelős, ahol kreatív gondolkodást és design módszertant (Design Thinking) oktatnak.A Közösségi Műhelyben pedig továbbra is azon dolgoznak, hogy a fenntarthatósági témákat feldolgozó alkotó foglalkozásainkon, minél több gyerekkel és felnőttel megismertessék többek között az újrahasznosítás, a gerillakertészkedés és az egészséges táplálkozás témakörét.

Akár terveznek, akár tanítanak, akár foglalkozást vezetnek, előnyben részesítik a környezetvédelemmel, társadalmi felelősségvállalással, fenntarthatósággal és ezek kommunikációjával kapcsolatos projekteket.

Olyan arculatot terveztek, ami tükrözi, miben hisznek: a nyitottságot, a közösséget, az együttműködést, sokféleséget, a humort, a vidámságot, de ezek mellett az egyszerűséget és letisztultságot is. A logó ezért egy sok színes vonalkából felépülő “C” betű, ami ha kell kaméleonként át tud alakulni, attól függően, hogy éppen milyen projektben vesznek részt. Ha a Design Stúdió jelenik meg önállóan, akkor csak kék, ha az Elméleti Labor, akkor zöld, ha pedig a Közösségi Műhely, akkor korall színekben pompázik. A logó ezen kívül kabalaként is működik és különböző módokon felöltöztethető: kis kuktasapkájában például a Cellux Gyerekkonyhát szimbolizálja.A tagok bemutatására fotósorozatot készítettek, ahol mindannyian egyenként megmutatják azokat a tárgyakat, amik munkaasztalaikon megjelennek. Ezekből a fotókból készítették azután a névjegykártyákat is.

Az új weboldal a www.celluxcsoport.hu címen érhető el.

Közreműködök:
Pais Panni, Csernátony Fanni (átfogó koncepcióalkotás, szövegírás), Sas Olivér (arculat, webgrafika, webkoncepció), Fecher Ágnes (profilképek, tárgyfotók, brandfotók és sok-sok más fotó), Adorjáni András (programozás), Kismarty-Lechner Zita (szövegírás, grafikai koncepció), Honti Viktor (ux tanácsok), Horváth Anna (ösztönzés), NESsT Hungary (forrás)

szöveg: sajtóközlemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Izgalmas kortárs művészeti galériával gazdagodott Balatonfüred

Izgalmas kortárs művészeti galériával gazdagodott Balatonfüred

A pécsi Zsdrál-Art Kortárs Művészeti Galéria nyitott új kiállítóhelyet és műkereskedést nívós kortárs alkotók munkáival Füred megújult sétányán. 

Létrejött a harmadik közösségi komposztáló Budapesten

Létrejött a harmadik közösségi komposztáló Budapesten

Városmajori Komposztbarátok és a Főkert közösen hozta létre.

Design az új generációnak autóipari hatással és életszeretettel

Design az új generációnak autóipari hatással és életszeretettel

A bécsi DesignAustria The Future of Living című kiállításának anyagából szemezgettünk.

Hirdetés