A tavasz közeledtével az asztali lámpák esetében is a visszafogott pasztellárnyalatok kerülnek fókuszba! Legyen akár az asztal-, akár a könyvespolc dísze egy jól megválasztott olvasólámpa nem csak szép, de hasznos kiegészítője is lehet a lakásnak. A Be Light! válogatásában most ők a főszereplők.

 


Kellemes pasztellek

A Marset hordozható kivitelben készült Bicoca kollekciója nem csak meghitt fényével, de a pasztell színekben kapható letisztult formájával is nélkülözhetetlen designelemmé válik az otthonokban. A külcsín mellett a praktikumban is jeleskedő Bicoca dönthető búrájával a fény is könnyedén irányítható, a tartozékok pedig tovább növelik a lámpa alkalmazhatóságát és sokoldalúságát: a lámpatest aljára erős mágnes rögzíthető, így fémfelületekre – akár függőleges falakra is helyezhető. Sőt a kanapéra-, fotelra- illetve a fejtámlára rögzíthető tartozéknak köszönhetően mindenki a személyes olvasóterébe viheti a lámpát.

 

Design by Christophe Mathieu

 

Deszaturált árnyalatok

A FLOS hordozható, letisztult lámpája, a Bellhop úgy működik, mint egy modern gyertya: lágy atmoszférikus fényt teremt a környezetében és a selyemfényű polikarbonátból készült, deszaturált színekben kapható kollekció különleges színfoltja lehet a belső tereknek. Az alapon elhelyezett nyomógombos kapcsoló pedig biztosítja a 4 fokozatú dimmer funkciót.

 

Design By Edward Barber, Jay Osgerby

 

Vibráló tónusok

A Foscarini Filo már-már művészi remekmű, mely a tervező azon elképzelését hivatott megtestesíteni, miszerint alkatrészekre kell bontani a lámpát, és minden egyes elemét újra összerakni. A Filo nem csak felépítésileg, de színkombinációjában sem szokványos, épp ezért erőteljes stílust képvisel szinte bármilyen enteriőrben.

 

Design by Andrea Anastasio

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Táplálni kell a talajt, amiből kinőttünk

Táplálni kell a talajt, amiből kinőttünk

Morvai Zoltánnal, a BE LIGHT! ügyvezető igazgatójával Nyolczas Gitta beszélgetett a Stefan Lengyel Ösztöndíj program kapcsán.

Delta Light - humanized, avagy fókuszban az ember

Delta Light - humanized, avagy fókuszban az ember

Elmélyedtünk a Fény Bibliájának legfrissebb kiadásában.

Négy különleges hallgatói világításterv, amiből működő modellek lesznek

Négy különleges hallgatói világításterv, amiből működő modellek lesznek

Megvannak a MOME x BE LIGHT! kurzushetére érkezett pályázatok továbbjutói.

Hirdetés