MAACRAFT × GRINDESIGN x Miskolci Autista Alapítvány

A MAACRAFT szociális műhely 10 éves évfordulójára egy különleges kollaborációval jelentkezik, mellyel a Miskolci Autista Alapítvány (MAA) adománygyűjtő kampányát is segíti.A MAACRAFT alkotóközösség évek óta kísérletezik új irányokkal és termékekkel, annak érdekében, hogy minél több emberrel ismertethesse meg különleges dolgozóik munkáját.

Legújabb támogatójuk Borbás Robi vagyis Grindesign, aki az évek alatt a testvéreivel meghódította a hazai grafikai/illusztrációs szakmát, Robi pedig éppenséggel az egyik legmenőbb tetováló művésszé érett ez idő alatt. Miskolc és a Bükk apropóján ö alkotóként szeretett volna hozzájárulni a MAACRAFT közösség munkájához. Robi olyan különleges grafikákat készített, melyek a helyi bioszférának lettek dedikálva (darázsölyv, gyalogcincér, karsztbarlang vagy éppen a helyi gyógynövények).
 


Ezek az egyedi minták, a műhely dolgozói által készült batikolt ruhadarabokra kerülnek rá, mely folyamatok elsajátításában Hajgató Sára (Botanika) segédkezett. A kollaboráció egyben lehetőséget biztosított az újabb közös munkára a miskolci Vöröskereszt, Tű, Cérna, Szeretet varrodával, hiszen a darabok összeállítását és nyomtatását is ők végezték. A termékek csomagolása is különleges, hiszen a dobozok maguk rovarhotelekké/ madáretetővé alakíthatóak.
 


Rendelj karácsonyra az új kollekcióból és dotáld a MAA és a MAACRAFT közösségét! A Miskolci Autista Alapítvány adománygyűjtő kampányában a nagyobb értékű felajánlások esetében ajándékul egy Grindesign × MAACRAFT vászontáskát kaphatsz!
 

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Darázsölyv és gyalogcincér batikolt ruhadarabokon | A MAACRAFT új kollaborációja

Darázsölyv és gyalogcincér batikolt ruhadarabokon | A MAACRAFT új kollaborációja

MAACRAFT × GRINDESIGN x Miskolci Autista Alapítvány

Megváltozott munkaképességű emberek készítettek egyedi design-tárgyat

Megváltozott munkaképességű emberek készítettek egyedi design-tárgyat

Elérhető a környezetbarát Mökki kutyafekhely.

Hirdetés