A Turizmus & Vendég idén nyárra is meghirdeti az ötödik éve indított a hazai Horeca-szegmensben egyedülálló designversenyét. 

A Turizmus & Vendég,  a PPH MEDIA szaklapja, idén nyárra is meghirdeti az ötödik éve indított, és azóta már nemzetközi branddé vált, a hazai Horeca-szegmensben egyedülálló, az egész szakma területét átfogó designversenyét. A verseny neve: Gastro&Hotel Design Award.

Idei versenyünk során már az elnevezésben is történt változtatás. Ugyanis bár korábban is lehetett minden alkalommal hotel kategóriában nevezni, azonban úgy láttuk helyesnek, ha a szállodák designjai, megjelenései mostantól ugyanolyan kiemelt fókuszt kapnak, mint a vendéglátóhelyeké, és ezt jelezzük már a pályázat nevében is: így bővült a név Gastro&Hotel Design Award-ra. Mostani, megújult versenyünkre a nevezési határidő: június 29.

Másik fontos új elem idén, hogy a tematikusságon alapuló tervezés, megjelenés, a tematikus szemlélet kiemelt hangsúllyal szerepel, ezért idei kiemelt kategóriánk e csoportba tartozó vendéglátóhelyek és szállodák, ahol a fontosságot jelezve, és értékelve azt, aki e kategóriába nevez – lényegesen kesebb nevezési díjért teheti ezt meg, mint a többi pályázati lehetőségnél.

A korábbi évek tapasztalatai alapján úgy döntöttünk, idén alapvetően megújítjuk a teljes kategóriarendszert a pályázati kiíráson belül: jóval egyszerűbbé, érthetőbbé változtattuk át, emiatt lényegesen kevesebb időt vesz igénybe egy pályázat beadása, mint az előző években.

Amin nem változtatunk, és amiből nem engedünk egy jottányit sem, hogy a rangos nemzetközi szakmai zsűri tagjaiból álló bírálók továbbra a minőséget díjazzák, a legszebb, leghatásosabb, akár meghökkentő pályamunkákat emelik ki szívesen a többi beadott pályamunka közül, a díjkiosztó gálaestre pedig ismét nagyon extravagáns, elegáns körülmények közt kerül majd sor október 4-én, a Larus rendezvényközpontban.

Most tehát nem kell mást csinálnia egy-egy vendéglátóhely, vagy szálloda tulajdonosának, üzemeltetőjének, vagy az adott hely belső építészeti munkáit végző stúdióknak, designereknek, minthogy átnézik az itt elérhető idei, részletes pályázati kiírást, és induljon a verseny!

https://gastrodesignaward.hu/

forrás: sajtóközlemény




Ha tetszett a cikk, és szeretne előfizetni magazinunkra, itt teheti meg.

Kapcsolódó

Norlan: a bionika és a whisky-s pohár találkozása

Norlan: a bionika és a whisky-s pohár találkozása

Sruli Recht izlandi designer Kickstarter projektje a Norlan.

Budapest100 és Bauhaus

Budapest100 és Bauhaus

A Budapest100 a művészeti iskola város- és gondolkodásformáló hatását is vizsgálja.

Egyszerre élénk és lágy: Living Coral az év színe

Egyszerre élénk és lágy: Living Coral az év színe

Közeleg az év vége, ezt mi sem jelzi jobban, minthogy a Pantone máris bejelentette 2019 meghatározó színét.

A Szófiai Magyar Intézetbe vándorolt az autós futamot bemutató kiállítás

A Szófiai Magyar Intézetbe vándorolt az autós futamot bemutató kiállítás

Megnyílt a Szófiai Magyar Intézetben a Közlekedési Múzeum kiállítása, ahol a királyi Magyar Autóklub első nagy nemzetközi autós futamát mutatják be.

Kutyabarát és őszinte: új irodában a Mito
  • 2018-12-04 07:00
  • Deco

Kutyabarát és őszinte: új irodában a Mito

Az Év Irodája címet is megpályázzák.

Ókori animációk a Szépművészeti Múzeumban

Ókori animációk a Szépművészeti Múzeumban

Egyedülálló együttműködés a METU Animáció mesterszakos hallgatóival.

Hirdetés