Új szintre lépett a BE LIGHT! együttműködése a világításvezérlési eszközöket gyártó finn HELVAR-ral.

A stratégiai partnerség jegyében a BE LIGHT! a HELVAR teljes szolgáltatási portfólióját lefedi, közös céljuk, hogy a jövőben még több energiahatékony beruházás valósulhasson meg Magyarországon.

 

Hotel Clark homlokzati világítás, Be Light!

Az együttműködésről Markku Pitkänen, a HELVAR értékesítési igazgatója így nyilatkozott:

„A BE LIGHT! kiemelkedő szereplője a magyar világítástechnikai piacnak, így tökéletesen illeszkedik a közép-európai terveinkbe, nagyon örülünk, hogy kiemelt partnereink közt tudhatjuk. Számos lehetőséget és prosperáló kapcsolatot látunk magunk előtt a 2023-as évre, illetve az azt követő időszakra.”


 

Kis Ádám

Kis Ádám, a BE LIGHT! világításvezérlési csoportvezető mérnöke a következőket mondta:

„Csapatunk napi szinten foglalkozik a HELVAR rendszerek specifikációjával és programozásával, a partnerség jegyében pedig a gyártó teljes szolgáltatási portfólióját képesek vagyunk lefedni. A HELVAR a piac egyik legmegbízhatóbb rendszere, amely kivételesen jól alkalmazható mind az épületvillamossági tervezés, mind a villamos kivitelezés, mind a létesítményüzemeltetés szempontjából. A megbízó pedig egy professzionális, ergonomikus és környezettudatos rendszert tudhat magáénak. A HELVAR termékpalettája valamennyi épülettípus igényeit maximálisan képes kielégíteni, legyen szó akár irodáról, szállodáról, vagy ipari- és raktárépületről.”


 

 

 

 

 

Katona Sándor

Katona Sándor, a BE LIGHT! operatív igazgatója hozzátette:  

„Hiszünk abban, hogy a magyar piac meghatározó világítástechnikai vállalataként a fenntartható megoldások terén is az élen kell járnunk. Az együttműködés keretében a HELVAR-ral közösen egy ergonomikus és energiatudatos jövő kialakításán dolgozunk.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A HELVAR egy nemzetközi világítástechnikai vállalat, amely intelligens- és energiatakarékos vezérlési megoldásokra specializálódott. A világítás vezérlése elengedhetetlen mind az épület optimális fenntarthatósága, mind pedig az ergonómia szempontjából. A 100 éves múlttal rendelkező cég 75 országában van jelen, megoldásaikkal több mint 275.000 projekten találkozhatunk világszerte. Kínálatuk komplex, a driverektől, alkatrészektől a vezetékes- és wireless világításvezérlési megoldásokig terjed, a legújabb felhőalapú digitális szolgáltatási platformjuk támogatásával.

 

MVM Dome belső világítás, Be Light!

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Látványból valóság – és minden, ami mögötte van

Látványból valóság – és minden, ami mögötte van

Interjú Szekér Barnabással, a BE LIGHT! látványtervezőjével

HELVAR - BE LIGHT! STRATÉGIAI PARTNERSÉG (X)

HELVAR - BE LIGHT! STRATÉGIAI PARTNERSÉG (X)

Új szintre lépett a BE LIGHT! együttműködése a világításvezérlési eszközöket gyártó finn HELVAR-ral.

Hirdetés