BEST OF LIGHT + BUILDING

Legutóbb 4 éve jártunk a Light + Buildingen, hiszen legutóbb a 2020-ban esedékes kiállítás sajnos a pandémia miatt elmaradt. Ezért idén már a szokásosnál is izgatottabban vártuk, hogy rengeteg új inputot gyűjthessünk be a világítástechnika, illetve otthon- és épületautomatizálás legújabb trendjeiről.
 

A kiállítás hatalmas területén számos design- és technikai gyártó termékeivel és képviselőivel ismerkedhettünk meg, melyek közül nem volt egyszerű kiválasztani a kedvenceinket, de végül egy csokorba gyűjtöttük a – szerintünk – legütősebb darabokat!

 

ACA LIGHTING

A görög gyártó által bemutatott lámpákban egyértelműen tükröződik a szakértelem és a minőség. Az ACA Lighting több mint 60 éves tapasztalatát mesterien formálja világítástechnikai alkotásokká.


BUZZI & BUZZI

A gyártó technikai és design lámpatestein is megmutatkozik az olasz perfekcionizmus. A technológia és a design tökéletes integrációja egy olyan irányvonal létrehozásához vezet, amely forradalmasítja a hagyományos megvilágítás szabályait, tökéletesen megtestesítve az „építészeti világítás koncepcióját.


NORDLUX

A dán Nordlux kollekcióiban mesterien ötvözi a hamisítatlan skandináv stílusjegyeket a látványos eleganciával. Mind a keményebb indusztriális vonalat, mind pedig a lágyabb design stílust kiválóan képviselik a gyártó lámpatestei.


FERROLUCE

A kizárólag Olaszországban gyártott lámpatestek őszi színekre reflektáló kézzel készült darabjai szemet gyönyörködtető látványt nyújtottak.


STUDIO ZAPPRIANI

A  bolgár családi vállalkozásban kiváló minőségű, kézzel készített lámpabúrákat gyárt, és egyedi belső világítási megoldásokat valósít meg különböző méretekben, formákban és összetételekben.


SECTO DESIGN

A finn cég kiváló minőségű, minősített helyi nyírfából készült modern, kézzel készített design lámpákra specializálódott, melyeknek minden darabja egy skandináv remekmű.

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

2023 fénypontjai a BE LIGHT-nál! (X)

2023 fénypontjai a BE LIGHT-nál! (X)

Best of BE LIGHT! 

Hirdetés