A Criminal Craft csoport munkáiból befolyt összegből egy iskolának segítenek a koronavírus elleni védekezésben.

Tavaly májusban kilenc keramikus hallgatóból állt össze a Criminal Craft, egy a design, kézművesség és képzőművészet határterületein alkotó művészcsoport. A Design Hét keretein belül tavaly a Fekete kávézóban találkozhattunk velük VSG néven, idén online térben jelennek meg a munkáinkkal.

Az idei Budapest Design Week alkalmával, egész héten át tartó online aukción lehet licitálni a Criminal Craft csoport tagjainak munkáira, melyek a funkcionális mindennapi használatra szánt tárgyakon túl autonóm, képzőművészeti alkotásokat is felsorakoztatnak. Az aukcióból befolyt összeget jótékony célra ajánlotta fel a közösség, a Kelenvölgyi Általános Iskolának segítenek a koronavírus elleni védekezésben, a vírus megfékezésére használatos eszközök beszerzésével, mivel a személyes tapasztalatunk, hogy az általános iskolák a vírus megfékezésére használatos eszközökben segítségre szorulnak. 

Az esemény linkje itt érhető el, és beszélgetés fül alatt található tárgyfotók alatt lehet licitálni. A Design Hét programjában pedig itt találod az eseményt.

Ne feledd: bár a Design Hét programjából ezúttal is csak egyet emeltünk ki, még számos más, hasonlóan izgalmas közül választhatsz!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Betekintés a kortárs kerámia világába

Betekintés a kortárs kerámia világába

Nemzetközi Kerámiaművészeti Szimpózium Kecskeméten

Kiállítás a kezdetről és a végről | Kertész Attila

Kiállítás a kezdetről és a végről | Kertész Attila

Szerdán nyílik a LA LUTTE

Génmanipulált gyümölcs-bútorok

Génmanipulált gyümölcs-bútorok

Organikusból funkcionális.

Hirdetés