Új színek, új termékek!

Megérkeztek az Eva Solo hőtartó karafjai, kulacsai és bögréi az ég és az óceán azúrkékjét idéző Blue Sky, valamint a családdal és barátokkal töltött különleges pillanatokat üdvözítő Golden Sand homoksárga árnyalatokban. A cég fejlesztői és formatervezői folyamatosan dolgoznak azon, hogy jobbnál jobb és szebbnél szebb tárgyakkal bővítsék a meglévő termékpalettát, így az új színeken felül már elérhetők a dán gyártó kül- és beltéri funkcionális újdonságai is – szennyestartók, lámpák, további konyhai kiegészítők, egy patinás grill és egy tűzrakó.

 

2023 új színei

Minden tavasszal és ősszel új színekkel rukkol elő a skandináv kiegészítőgyártó, az új színeket valamennyi alkalommal az aktuális trendelőrejelzések alapján választják ki. 2023 tavaszán az Eva Solo hőtartó karafjai, kulacsai és bögréi a Golden Sand és a Blue Sky árnyalatokkal újulnak meg.

A Golden Sand homoksárga színe egyszerre merész és klasszikus, amely egyúttal az egyszerű és harmonikus életstílus értékeit is hirdeti. A természet ihlette színválasztás felhívja a figyelmet a klímaváltozásra és a fenntarthatóságra is, míg a Blue Sky biztonságot és stabilitást sugárzó árnyalata dinamikus és energetizáló hatású.
 

 

Minimalista Nordic Kitchen konyhai sorozat

Felfrissült az Eva Solo Nordic Kitchen minimalista kollekciója! A konyhai kiegészítőket felsorakoztató Nordic Kitchen termékirány most új elemekkel bővült: egy partikra és rendezvényekre kiválóan alkalmas 1.8 literes termosszal, egy praktikus konyhai kosárral, szervírozó bambuszcsipeszekkel és számos további fekete kőedénnyeleszpresszós csészével, tálakkal és tálalókkal.
 

 

 

 

 

 

 

 

Fenntartható Green Tools konyhai eszközök

Az Eva Solo funkcionális és fenntartható konyhai eszközöket tartalmazó Green Tools kollekciója 2023 tavaszán két új sajtvágóval gazdagodott.

A Green Tools termékcsalád elemei megkönnyítik az egészségesebb étkezést a mindennapokban, mivel számos konyhai eszközzel segítik a saláták elkészítését. Valamennyi eszközt és kést kifejezetten a zöldségek és gyümölcsök elkészítéséhez fejlesztették ki, amelyek könnyen tisztíthatók, mosogatógépben moshatók.

 

 

 

 

 

 

 

 


Hordozható Radiant lámpacsalád

Varázsolja otthonába a hygge hangulatot egy kábel nélküli asztali lámpával, például kint az erkélyen, a teraszon vagy a lakásban a könyvespolcok dekorációjaként és a mécsesek alternatívájaként. A tölgylemezekből strukturált jellegzetes forma sajátos megjelenést kölcsönöz a lampionra emlékeztető designdaraboknak. A hordozható lámpa fényereje könnyen állítható a tárgy tetején található érintésérzékeny kapcsolóval, amely segítségével három fényerőfokozat közül választhat. Egy USB-csatlakozón keresztül könnyen tölthető, maximális fényerővel összesen hét órányi megvilágítást biztosít egyetlen feltöltéssel.

 

 


 

 

 

 

 

 

Praktikus szennyesttartók

A szürke árnyalatú, dekoratív szennyestartók praktikus bükkfa hordozófogantyúval rendelkeznek, így a zsákokat könnyedén le lehet vinni például egy alagsorban lévő mosókonyhába is.

A funkcionális szennyeskosarak a mágneses kialakításnak köszönhetően egyszerűen összecsukhatók, ennélfogva azonnal elrejtik a mosásra várakozó ruhákat. Nehézség nélkül tisztíthatók, a nejlonbélést elég egy nedves ruhával áttörölni.

 

 

 

 

 

 Tüzes outdoor termékek

FireSpot grill

A cortenacélból készült FireSpot grillsütő sokoldalúan felhasználható, amely minden bizonnyal a terasz- vagy kert szociális életének központi eleme lesz idén. Az állítható magasságú rozsdamentes acél grillrácsot fogantyúkkal látták el a könnyű kezelhetőség érdekében. Mivel a grillrács kivehető, így a termék nemcsak grillként, hanem rács nélkül tűzrakóként is használható. A rusztikus kialakítás a FireSpot grillsütőt a kültéri helyiségek vonzó darabjává teszi még akkor is, ha nincs használatban. A FireSpot grill egész évben a szabadban hagyható, az időjárás hatására idővel jellegzetes patinát kap, ami tovább növeli vonzerejét. A grill könnyen tisztítható, a grillrács és az alaprács mosogatógépben mosható.FireCone tűzrakó

A FireCone tűzrakóhely szoborszerű kialakításával kiemeli a lángok szépségét, és tökéletes találkozási pontot biztosít a család és a barátok számára a kertben, a hátsó udvarban vagy akár a teraszon. A tűzrakóhely azon túl, hogy a tavaszi-nyári estéket még hangulatosabbá teszi, meleget is biztosít felhasználóinak. A FireCone kúpos formaterve segíti, hogy a tűzifák rétegesen a tűzrakó aljába csússzanak, így a fa hatékonyabban ég és kevesebb füst keletkezik. Puha kefével és forró, szappanos vízzel tisztítható.


Mobili Mania | Web | Facebook | Instagram
Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A műfajok és generációk közti határon is átlép a Határtalan Design

A műfajok és generációk közti határon is átlép a Határtalan Design

Idén 14 ország több mint 140 designerét vonultatja fel a 15 éves összművészeti rendezvénysorozat.

Garázskapuk, mint kaméleonok
  • 2020-09-26 16:00
  • Deco

Garázskapuk, mint kaméleonok

Ha kell, észrevétlenül belesimulnak a környezetükbe, de ha kell, akár a homlokzat meghatározó részei is lehetnek.

Design a szabadban
  • 2019-07-04 07:30
  • Deco

Design a szabadban

Megnéztük, milyen kiegészítőkkel dobhatjuk fel a nyári kertet. 

Hirdetés