Megjelent a körvonal legújabb játéka.

Vége az unalmas estéknek, itt az ideje felfrissíteni a kapcsolatotokat! A körvonal kártyajátékainak sorában nemrég megjelent az Egymás szemében pakli, amely kifejezetten párkapcsolatban élők számára készült. Olyanoknak, akik nem csak egymás mellett szeretnének élni, hanem a szó szoros értelmében együtt, a lehető legmélyebben megismerve a másikat.
 


Mindig izgalmas érzés megtudni, mit gondolnak rólunk mások. Főleg azok, akik a legközelebb állnak hozzánk… Hallgasd meg, milyennek lát téged a párod, az, akivel a jövődet tervezed!

Az Egymás szemében kártyajáték kifejezetten párkapcsolatban élők számára készült – és garantáltan színt hoz a hétköznapokba! Töltsetek el együtt egy izgalmas, szórakoztató estét, ismerjétek meg egymás legtitkosabb gondolatait és élvezzétek az eredményt: a megújult kapcsolatotokat!
 


A játék kérdéseket tartalmaz, amelyeket a pároknak egymásról kell megválaszolniuk, és amikből kiderül, milyennek látják a másikat és a kapcsolatukat. A kérdések megválaszolása teljesen új szintre helyezheti, frissen tarthatja a kapcsolatokat (újakat és régieket egyaránt!), új távlatokat nyithat meg. 

Szórakoztató és elgondolkodtató játék azoknak, akik nemcsak egymás mellett szeretnének élni, hanem a szó szoros értelmében együtt, a lehető legmélyebben megismerve a másikat.


körvonal | Web | Facebook | Instagram

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Rajz és mese | körvonal

Rajz és mese | körvonal

Kreativitásfejlesztő játék gyerekeknek.

Neked mi jut eszedbe?

Neked mi jut eszedbe?

Itt a körvonal legújabb kártyajátéka, az asszociáció. 

Fotovoltaikus napernyők egy olasz designcégtől

Fotovoltaikus napernyők egy olasz designcégtől

A strandokon gondoskodik a fenntarthatóságról a Carlo Ratti Associati.

Hirdetés