Hello Wood Kabinka popup powered by MaxCity & Matok Zsuzsi food-design.

Programajánló a Budapest Design Week minden napjára: hétfőtől Hello Wood Kabinka építés élőben a helyszínen, de később is lesznek ínyencségek.

A Kabinka odabent - Fotó: Darab Zsuzsa / Hello Wood

A MaxCity idén alternatívát kínál a kozmopolita létformára, egyben kontrasztot állít a high-technek. Idehozza északot és megmutatja a természet közelségét üvegből, fémből és betonból álló épületében. A fát és az agaragart hívja kollaborációra a Budapest Design Weekre, hogy érzékeltethessék, micsoda lehetőségek rejlenek bennük. A fát ki más is hozná, mint a Hello Wood, akik most különleges kisházukat, a Kabinkát építik fel három nap alatt a helyszínen – on-line is végigkövethetően – , amely azután otthonául szolgál majd kiállításoknak, szakmai beszélgetéseknek vagy akár csak lehetőséget kínál 10 perc relaxációnak.

Matok Zsuzsi pedig, mint food designer mutatja be, hogyan jelenik meg a gasztronómiában a „design thinking” az általunk ismert bázis termények alternatív formáival, vagy még inkább az általunk nem feltétlenül ismert, különleges technikák és termelői alapanyagok felhasználásával. Mindezt egy izgalmas workshoppal kiegészítve, ahol egészen kozmikus élményben lehet majd részünk amikor a villanyt lekapcsolva világítani kezdenek majd a kizárólag természetes alapanyagokból készült, különleges, extrém és ugyanakkor egészséges desszertjek.

A kiszámíthatatlan korlátozási szabályozások fényében a szervezők progrmajaikat on-line stream által is elérhetővé teszik.

Kapcsolódó programok:

Hello Wood Kabinka építés élőben a helyszínen
10.5-7.

megnyitó
10.8. 18:00

Matok Zsuzsi food design workshopja „ízek a sötétben”
10.09. 14:00
10.09. 16:00
10.09. 18:00

Ne feledd: bár a Design Hét programjából csak egyet emeltünk ki, még számos más, hasonlóan izgalmas közül választhatsz! 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Építkezés a Völgyben – Hello Wood Off-Mustra 2020

Építkezés a Völgyben – Hello Wood Off-Mustra 2020

Maradandó installációk, örök élmények az idei HelloWood Off-Mustrán.

Két magyar projekt is bekerült a Deezen Awards 2020 második fordulójába

Két magyar projekt is bekerült a Deezen Awards 2020 második fordulójába

A Gutowski Robert és a Hello Wood is ott van az esélyesek között. 

Hirdetés