Hirdetés

FEBRUÁR 25. ÉS 28. KÖZÖTT CDD 2016 a TESLÁBAN.

Február 25-én megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is, és vasárnapig látogatható a 4. Caracalla Design Days kiállítás.

fotó © Caracalla

Szerdán ünnepélyes keretek között, nagy számú szakmai érdeklődő jelenlétében, került megnyitásra az idei Caracalla Design Days a belvárosi Tesla Kultban. Petrovics-Mérei Andrea, az M4 ismert műsorvezetője volt az est házigazdája, aki Csurgó Ágnessel, a Caracalla Stúdió tulajdonosával közösen mutatta be a közel ötszáz meghívott vendégnek a Bogár Róbert belsőépítész által megálmodott lélegzetelállító és meghökkentő látványvilágú kiállítást.

fotó © Caracalla


A megnyitó során kihirdetésre kerültek a Caracalla-Laufen formatervezési pályázat győztesei is, sőt az első helyezett alkotás valós méretben meg is tekinthető a kiállításon. 

fotó © Caracalla

Kiállító partnerek: 
Laufen, Duravit, Villeroy & Boch, Kaldewei, Emco, Internorm, Ligne Roset, Alape, Dornbracht, Hansgrohe, AXOR, Glass 1989, Style Center by Müller Mónika, Hüppe, Runtal, Zehnder, Graniti Fiandre, Bisazza Mosaico, Gira, Gessi, Osborne&Little, 3F Project, Siemens.

Az esemény ehét vasárnapig, azaz február 28-ig látogatható (belépődíj 1000 forint).
Helyszín: Tesla Kult, 1075 Budapest, Kazinczy utca 21.

fotó © Caracalla

A Caracalla Fürdőszoba Stúdióról:

A Caracalla Fürdőszoba Stúdió több mint 20 éve alakult, és mára a piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Az elmúlt két évtized alatt a cég töretlenül fejlődött, az alapértékek azonban változatlanok maradtak: a minőség iránti elkötelezettség, melyet a forgalmazott világmárkák biztosítanak, valamint a szakértő, ámde barátságos hozzáállás, mellyel minden ügyfelünk felé fordulunk.

forrás:sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Jön a hetedik Caracalla Design Days

Jön a hetedik Caracalla Design Days

2019 októberében ismét megnyitja kapuit a belsőépítészek által leginkább várt szakmai kiállítás, a Caracalla Design Days.

Fókuszban a fürdőszobák
  • 2019-06-14 09:00
  • Deco

Fókuszban a fürdőszobák

Komoly, vicces, modern vagy rusztikus - válogatás a frankfurti ISH kiállítás legjobb fürdőszobáiból.  

Ajtók felsőfokon
  • 2019-06-07 09:00
  • Deco

Ajtók felsőfokon

Biztonságos, esztétikus és fényáteresztő beltéri és bejárati ajtók.

Hirdetés