Komoly, vicces, modern vagy rusztikus - válogatás a frankfurti ISH kiállítás legjobb fürdőszobáiból.  

Kecses formák, változatos színek  és eltérő stílusok – a fürdőszobák manapság messzemenőkig képeseK alkalmazkodni az egyéni igényekhez, elvárásokhoz. Emellett a tökéletességre való törekvés életre hívja a technikai innovációkat is –  ezúttal a frankfurti ISH kiállítás legjobbjaiból válogattunk.  
 

Frissítő, letisztult, könnyű és kényelmes. A Villeroy&Boch új Collaro kollekcióját filigrán formák és olyan minőségi anyagok jellemzik, mint a titán kerámia, amelyből vékony és kecses szaniterek készülnek akár matt mázzal is. (Caracalla)07 Hansgrohe Rainfinity termékcsalád: a matt fehérben is rendelhető szaniterek innovatív funkcióinak köszönhetően a zuhanyzás új dimenzióját mutatják meg. (Hansgrohe)
A Villeroy&Boch új mainstream kollekciója a Collaro karakteres és stílusos, modern design, ami időtlen szépséget képvisel, segítségével vidám, hangulatos enteriőröket lehet kialakítani. (Caracalla)Két évtizeddel ezelőtt egy teljesen új kategóriájú fürdőszobai termékekkel állt elő a Duravit: a Happy D. azóta is az egyik legsikeresebb kollekciójuk. Az új Happy D.2 Plus az archetipikus mosdó finomított változata a Sieger Design koncepciója szerint készült. (Caracalla)

Több kép az OCTOGON Deco 2019/2. számában található.


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

SMART SHOWER: A Roca új okos zuhanyrendszere a teljes körű komfortérzetért

SMART SHOWER: A Roca új okos zuhanyrendszere a teljes körű komfortérzetért

Élvezze az intelligens zuhanyrendszer előnyeit fürdőszobájában, engedjen teret a technológiának és használja ki a személyre szabott funkciókat!

Érintésmentes Roca-megoldások: fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét

Érintésmentes Roca-megoldások: fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét

Fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét.

Hirdetés