MEI KAWA: BLUE HOTEL

A MEI KAWA 2016 tavasz-nyári kampányát egy csupasz wellness fürdő világába helyezi.

A MEI KAWA 2016 tavasz-nyári kampányát egy csupasz wellness fürdő világába helyezi – a medence közelségét idéző kék anyagok, a ropogósan friss felületek, és a könnyű fehér köpenyek mind egy elképzelt ápolói osztagon mutatkoznak be.

Fotós © Hencz Péter

Abszurd humor, és rengeteg ruhatechnológiai fejlesztés jellemzi a kollekciót, ami emellett megmarad egy jól alkalmazható, könnyű nyári ruhatárnak. Továbbra is rejtett részletek alakítják az öltözékeket, amit a szabászati újításokkal való állandó kísérletezés igénye hajt. A rugalmas, laza textileknél bő ráhajtások eredményezik a kívánt formát, ezzel az anyag szabad esése adja a sziluettet.

A korábbi kollekciókban használt V-nyak ezúttal is hangsúlyosan jelenik meg, az oversized kabátnál például a kiemelés az anyag fonákjával történik, így a kényes bőrfelület egy finomabb szövettel érintkezik. Ehhez hasonló kényelmi fejlesztés a pólóknál és pulóvereknél használt japán ujj technika is, és azok az egybevarrások, amik a hagyományos szabászati egységeket kezelik másként.

Fotós © Hencz Péter

A puha pamutvászon anyagok egy részére vékony bevonat került, ennek köszönhető a ropogós, friss, papírszerű jellege. A nadrágoknál használt másik pamutvászon egy inox szállal átszőtt selyemfényű anyag, ami gyűrődésével a víz felszínén csillámló hullámokat utánozza. A medence-kéktől kezdve a telt, mélykékig minden árnyalat a víz közelségét ünnepli, amik egymás mellett, halmozva jelennek meg, a colorblocking műfaját is újraélesztve.

Fotós © Hencz Péter

A kollekció további érdekessége, hogy az eddig jellemző uniszex darabok mellett egy-egy hangsúlyosan nőies vonalú ruha is feltűnik. A képeket a márka állandó közreműködő fotósa, Hencz Péter készítette.

KÖZREMŰKÖDŐK KAMPÁNY ÉS LOOKBOOK FOTÓK
Fotós | Hencz Péter
Haj | Bozó Csongor
Smink | Horváth Ágnes
Modellek | Donáth Petra, Szeri Viktor

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hét nyomós érv a Carboland hőszigetelés mellett

Hét nyomós érv a Carboland hőszigetelés mellett

Carboland hőszigetelés a BodrogiBau Kft-től.

Modern vintage, világos fa, absztrakt arc és otthoni menedék

Modern vintage, világos fa, absztrakt arc és otthoni menedék

2021 lakberendezési trendjei.

Ha a beton ország lenne – beszélgetés az építőipar környezeti terheléséről

Ha a beton ország lenne – beszélgetés az építőipar környezeti terheléséről

Az építőipart érintő kihívásokról szervezett panelbeszélgetést a HuGBC.

Hirdetés