Festés előtt nehéz elképzelni az új színeket a falakon? Jelenítsd meg őket élőben a telefonodon keresztül! (x)

A Dulux Visualizer szobakifestő alkalmazás segítségével élőben megjeleníthetjük a különböző színárnyalatokat a szobánk falán, a végeredményről pedig egy gombnyomással kikérhetjük a barátok véleményét. A Dulux Visualizer egy forradalmian új szobakifestő eszköz, amely ingyenesen letölthető az okostelefonokra és táblagépekre. Az alkalmazás élőképes megjelenítésének segítségével átfesthetjük a szobánk falait, így azonnal láthatjuk, hogyan mutatnának az egyes színek, vagy színkombinációk otthonunkban.A színek kiválasztásához több lehetőséget nyújt az alkalmazás.  Amennyiben már eldöntöttük, hogy foltálló falakat szeretnénk a Dulux EasyCare festékével, esetleg egzotikus tájakra repülnénk a Nagyvilág Színeivel, de még hezitálunk, mely árnyalatokat válasszuk, a Dulux Visualizer alkalmazásban az egyes termékek színpalettáiról is válogathatunk és nézhetjük meg őket a falakon.A színválasztó segítségével pedig bárhonnan érkezhet ihlet. Amikor a környezetünkben megtetszik egy szín, azonnal rögzíthetjük, az alkalmazás pedig megtalálja a tökéletesen egyező árnyalatot, amit azonnal kipróbálhatunk a falon.
Amikor új színeket választunk a falakra, szükségünk lehet mások véleményére is. Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatjuk ötleteinket a barátokkal, akik visszaküldhetik a saját javaslatukat.

A beszerzés megkönnyítéséhez az eszköz üzletkereső funkcióval is rendelkezik, amely megmutatja, hol vásárolhatjuk meg a közelünkben a kiválasztott színárnyalatú festéket.

Az alkalmazás már ingyenesen elérhető a Google Play és App Store alkalmazás áruházakban.
További információ a boltokban és a weboldalon: https://www.dulux.hu/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast 
(x)

forrás: sajtóközlemény
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Nem tetszett az Év színe? Mutatunk másikat!

Nem tetszett az Év színe? Mutatunk másikat!

A Dulux is kiosztja minden évben a megfelelő elismerést.

A szélturbinák lapátjainak feketére festése jelentősen csökkenti az elhullott madarak számát

A szélturbinák lapátjainak feketére festése jelentősen csökkenti az elhullott madarak számát

A szárnyasok nem mindig érzékelik az előttük álló akadályokat, ami megnöveli az ütközések veszélyét.

Hirdetés