A WING megvásárolta a Petőfi híd budai lábánál található, kiemelkedő minőségű, díjnyertes Infopark D Irodaházat.

A WING, a hazai ingatlanpiac vezető, magyar magántulajdonban lévő vállalkozása, egyik befektetési alapján keresztül megvásárolta a Petőfi híd budai lábánál található, kiemelkedő minőségű, díjnyertes Infopark D Irodaházat. A tranzakció a HypoNoe Bank AG finanszírozásával valósult meg.
Az Infopark D Irodaház egy 2007-ben épült, hatemeletes, 19 ezer négyzetméteres épület, amelynek bérbeadottsága közel 100 százalékos, olyan nagyobb bérlőkkel, mint az IBM, Strabag és a DBH. A kiváló minőségben épült irodaház háromszintes mélygarázsában 353 parkolóhely található, az épület tetején zöld tetőterasz helyezkedik el, míg az épületben étterem várja az ott dolgozókat.

“Az Infopark D Irodaház tökéletesen illeszkedik a portfoliónkba, amelyben egyre nagyobb szerepet kap a dél-budai térség. Az irodaház építészetileg is kiemelkedő – ahogyan ezt a 2007-ben nyert “Budapest Építészeti Nívódíja” elismerés is mutatja -, kitűnő állapotban van és a bérlői mix is első osztályú. Ezen túl közvetlenül mellette található két projektünk, a nemrégiben átadott Ericsson Ház és itt épül az újonnan bejelentett Siemens-evosoft székház ” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.A WING egyre aktívabb a dinamikusan fejlődő dél-budai alpiacon, amely két patinás magyar egyetem, a BME és az ELTE kampuszának közvetlen szomszédságában található. A Magyar Nobel-díjasok K+F Parkjának első ütemeként felépült Ericsson Házat májusban adták át ünnepélyes keretek között. A fejlesztési terv második ütemeként pedig még a nyáron elindul az új, 20 ezer négyzetméteres Siemens-evosoft székház építése, tovább erősítve a WING jelenlétét Dél-Budán.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretne előfizetni magazinunkra, itt teheti meg.

Kapcsolódó

Új budapesti kerületben kezd építkezni a Cordia

Új budapesti kerületben kezd építkezni a Cordia

Fontos mérföldkövekhez ért az idén Magyarország legnagyobb lakásfejlesztője, a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia. 

Rekordforgalmat ért el a Praktiker

Rekordforgalmat ért el a Praktiker

Minden várakozást felülmúlóan növelte árbevételét a Praktiker 2017-ben.

Legördültek az első cserepek a Terrán romániai gyártósoráról

Legördültek az első cserepek a Terrán romániai gyártósoráról

A Terrán a román piac még stabilabb építőipari szereplője kíván lenni.

Hasít az építőipar, de komoly kihívások érik

Hasít az építőipar, de komoly kihívások érik

Nagyot nőtt az építőipar Magyarországon 2017-ben, a tavalyi évi építőipari termelés 29,6 százalékkal haladta meg az előző évit.

Jó évet zárt az építőanyag-kereskedelem

Jó évet zárt az építőanyag-kereskedelem

GfK: az építőanyag-kereskedelem 2017-ben is sikeres évet zárt. 2018-ban további, bár kisebb mértékű növekedés valószínűsíthető.

Az Épületinformációs modell forradalma

Az Épületinformációs modell forradalma

A háromdimenziós tervezés és dizájntechnológia, azaz az Épületinformációs Modell (Building Information Modeling - BIM) egyre elterjedtebb az építőiparban.

Hirdetés