Hirdetés

Július 6-a a jelentkezési határidő.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Zöld város projekt célja négy meghatározott társadalmi csoport megszólítása, figyelmük felkeltése a fenntartható fejlődéssel kapcsolatban, a környezettudatosabb életmódra való áttérés segítése, valamint valódi válaszok keresése amelyek segítenek klímaszorongás csökkentésében.

A projektek fejlesztését és a lebonyolítását a MOME Innovációs Központja végzi, a kreatív iparban már rutinszerűen használt design thinking és a service design módszertanát hívva segítségül. A kutatási szakasz a meghatározott négy társadalmi csoport képviselőivel tartott online workshopokkal kezdődik, majd szükség szerint online kérdőívvel és a csoportokból kiválasztott aktív szereplőkkel megtartott interjúval zárul.

A workshopon résztvevők számára a Klímabarát Települések Szövetsége felajánlásából egy szakmai ajándékcsomagot postázunk, amely az alábbiakat tartalmazza: Mérsékelt öv? - Felelős cselekvési irányok a hatékony klímavédelemért című könyv, tiszteletjegy a megújult esztergomi Duna Múzeumba, illetve további klímavédelmi kiadványok.

Jelentkezési határidő: 2020. július 6., 12.00, ezen az oldalon.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Otthonaink megvilágítása

Otthonaink megvilágítása

Egy videóban minden, amit a LED világításról tudni akartál.

Lakóterek modern világítása

Lakóterek modern világítása

Egy videóban minden, amit a LED világításról tudni akartál.

Retro táska és fellépő Csacsi a MOME hallgatóitól

Retro táska és fellépő Csacsi a MOME hallgatóitól

Mi a közös a következő formatervezői és textiltervezői hallgatói munkában? Mindkettő egy-egy gyakorlati problémára kínál megoldást, mindkettő egyszerű, letisztult, takarékos anyaghasználattal – íme a 90-es éveket idéző táska és a fellépőt kiváltó Csacsi.

Hirdetés