Július 6-a a jelentkezési határidő.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Zöld város projekt célja négy meghatározott társadalmi csoport megszólítása, figyelmük felkeltése a fenntartható fejlődéssel kapcsolatban, a környezettudatosabb életmódra való áttérés segítése, valamint valódi válaszok keresése amelyek segítenek klímaszorongás csökkentésében.

A projektek fejlesztését és a lebonyolítását a MOME Innovációs Központja végzi, a kreatív iparban már rutinszerűen használt design thinking és a service design módszertanát hívva segítségül. A kutatási szakasz a meghatározott négy társadalmi csoport képviselőivel tartott online workshopokkal kezdődik, majd szükség szerint online kérdőívvel és a csoportokból kiválasztott aktív szereplőkkel megtartott interjúval zárul.

A workshopon résztvevők számára a Klímabarát Települések Szövetsége felajánlásából egy szakmai ajándékcsomagot postázunk, amely az alábbiakat tartalmazza: Mérsékelt öv? - Felelős cselekvési irányok a hatékony klímavédelemért című könyv, tiszteletjegy a megújult esztergomi Duna Múzeumba, illetve további klímavédelmi kiadványok.

Jelentkezési határidő: 2020. július 6., 12.00, ezen az oldalon.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Táplálni kell a talajt, amiből kinőttünk

Táplálni kell a talajt, amiből kinőttünk

Morvai Zoltánnal, a BE LIGHT! ügyvezető igazgatójával Nyolczas Gitta beszélgetett a Stefan Lengyel Ösztöndíj program kapcsán.

Ökológiai sound design tanfolyam indul

Ökológiai sound design tanfolyam indul

Új területtel ismerkedhetsz meg a MOME Open képzésén.

Négy különleges hallgatói világításterv, amiből működő modellek lesznek

Négy különleges hallgatói világításterv, amiből működő modellek lesznek

Megvannak a MOME x BE LIGHT! kurzushetére érkezett pályázatok továbbjutói.

Hirdetés