Hirdetés

Kék-sárga szolidaritás – Optinvest

Az Optinvest Zrt. felajánlása az ukrajnai rászorulóknak. 

Dobos Máté alapító juttatta el szerkesztőségünkbe az adományozásról szóló információt, abban a reményben, hogy minél többen csatlakoznak a kezdeményezéshez.
 

 

A budapesti ingatlanfejlesztéssel foglalkozó OPTINVEST Zrt. eltökélt abban, hogy segítséget nyújtson minden Magyarországra érkező menekültnek, akik az Ukrajnában dúló háború miatt kénytelenek elhagyni otthonukat, országukat.

Ebből a célból a tulajdonukban álló Irányi Palota irodaház márciusi bérleti díjából 8 millió forintot fordítunk a rászorulók megsegítésére, ezt az UNICEF magyarországi szervezetén keresztül tesszük.

Az Irányi Palota / Publicis House Irodaház nevezős Az Év Irodája versenyen két kategóriában is. Felajánlásunkkal kívánjuk felhívni a figyelmet, hogy egy termelő projekt, egy működő irodaház igenis aktívan tud segíteni rászorulókon, és azonnal: az Irányi Palota / Publicis House több, mint egy egyszerű iroda projekt. 

 

Kezdeményezésünkhöz Itt! lehet csatlakozni! Tegyünk együtt a rászorulókért!

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

NFT tojáskollekció a kárpátaljai népművészet megőrzéséért

NFT tojáskollekció a kárpátaljai népművészet megőrzéséért

Digitalizációval egy kárpátaljai község hagyományainak megőrzéséért ezekben a háború sújtotta időkben – Unbreakable Traditions.

Elindult a nevezés az idei Hégető-díjra

Elindult a nevezés az idei Hégető-díjra

2022-ben elsősorban azokat az alkotásokat várják, amelyek mozgókép vagy fotó-sorozat formájában mutatják be a háború különböző arcait, az arra adott emberi reakciót, a sokaknak mostanáig megkérdőjelezhetetlen szabadságot.

Szakmai támogatás a Graphisofttól az ukrán AEC szakembereknek

Szakmai támogatás a Graphisofttól az ukrán AEC szakembereknek

Ingyenes Archicad és BIMcloud SaaS licenceket kaphatnak a mérnökök.

Nincs találat!

Hirdetés