Hirdetés

Ingyenes múzeumi délután minden augusztusi pénteken.

Külföldre menni bizonytalan, de mit szólnál egy csendes múzeumlátogatáshoz a pároddal, ráadásul ingyen? A Nemzeti Múzeumban most ezt egész augusztusban megteheted. Megtehetitek.

„Mikor jártál utoljára a Nemzeti Múzeumban, ebben a klasszicista múzeumpalotában?” – szegezi nekünk a jogos kérdést az intézmény, és mindjárt olyat ajánl, aminek nehéz lesz ellenállni, mondván

„Tölts el egy délutánt a kiállításainkban, döntsd el mi érdekel jobban a tárgyak, vagy a mögöttük megbújó történetek? Repülj vissza a rendszerváltás korába, nézd meg a dizájn centert, milyen volt egy táskarádió! Csodáld meg a Seuso-kincset!”

Mindezt most ingyen megtehetjük a még júliusban indult, de egészen augusztus végéig tartó akció keretében, méghozzá párban. És itt most mindegy, hogy szerelmespár, házaspár, sofőr+mitfahrer – a lényeg, hogy ketten legyetek, mindegy, barátok, testvérek avagy csoporttársak vagytok.

Minden pénteken 14-18 óra között a múzeum ingyenes belépést biztosít a párban érkező látogatóknak. A belépőjeggyel megtekinthető a múzeum valamennyi kiállítása, így a Seuso-kincs és a Közös időnk ’89-90 című időszaki tárlat is.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Mesteriskola 1953-2023 – kiállítás a FUGA-ban

Mesteriskola 1953-2023 – kiállítás a FUGA-ban

Hetven éves a rangos posztgraduális építészképzés.

Tel-Aviv fehér városa

Tel-Aviv fehér városa

Nemzetközi utazótárlat érkezik a Deák17 Galériába.

Város és természet közös szövetei

Város és természet közös szövetei

A Város lélegzete című kiállítás április 10-ig tekinthető meg a Tér-Kép Galériában.

Hirdetés