A Budapest 9. kerületében található Mill Park a Skanska nyolcadik magyarországi fejlesztése. Az irodaház területének 90 százalékára már megkötötték a bérleti szerződéseket. 

A többfajta tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető Mill Park Dél-Pesten található. Az új, LEED Gold minősítésű 36000 négyzetméter bruttó bérbe adható területtel rendelkező irodaprojekt a földszinten kívül hét szintből valamint 538 férőhelyes háromszintes mélygarázsból áll. A Skanska fejlesztette új irodaház 90 százalékát több különböző bérlő veszi igénybe. Többek között az IT Services Hungary is itt rendezte be székhelyét.

“A kitűnő munkáért köszönetem fejezem ki a profi, lelkes és elkötelezett magyarországi Skanska csapatunknak. A Mill Parkot emberek építették fel, embereknek. És mi lehetne szebb ebben a munkahelyekről alkotott folyamatosan változó megközelítésben, mint az, hogy a dolgozóknak a munkahelyi környezetükről rugalmas elképzelésük legyen? A projekt egyik legfontosabb része az 5500 négyzetméteres kert. Szép valamint pihentető látvány és az embereknek sokféle szabadtéri lehetőséget biztosít az innovatív és hatékony munkavégzéshez.” – mondta Marcin Łapiński, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója.

A Mill Park minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy azok a folyamatosan változó munkavégzési módok követelményeihez igazodjanak. Az épületre vonatkozó elképzelések és tervek egyik alapelve a humán fókusz. A dolgozóknak rövid szünetekhez, kötetlen munkatársi beszélgetésekhez vagy szabadban végzett munkához nagyméretű multifunkcionális kert kínál helyszínt illetve biztosít WiFivel és elektromos csatlakozással ellátott munkaállomásokat. A tágas zöld területen kültéri fitneszgépek, asztali foci, pingpong és hinták is találhatók. A munkába kerékpárral érkezőknek pedig kényelmes lehetőségek – biciklitárolók, zuhanyzók és zárható szekrények - biztosítottak.

Kifejlesztettük a Connected by Skanska integrált épületüzemeltetési rendszert, ami a bérlők munkavállalóinak keze ügyébe helyezi a szolgáltatásokat. A mobil applikációt használhatják gépkocsi megosztáshoz vagy ellenőrizhetik rajta a valós idejű tömegközlekedési információkat. Az applikáció hírfolyammal járul hozzá a közösség kialakulásához is. Magyarországon először a Mill Parkban mutatják be a Connected by Skanska rendszert ősszel.

A Skanska a Mill Park irodakomplexumot az Erste Alapkezelőnek értékesítette 2018 augusztusában. A Nordic Light irodaépület 2016-os eladása után ez már a második alkalom, amikor a Skanska az Erste számára értékesít irodaházat.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretne előfizetni magazinunkra, itt teheti meg.

Kapcsolódó

A Skanska az Erste Alapkezelőnek értékesítette a Mill Park irodakomplexumot

A Skanska az Erste Alapkezelőnek értékesítette a Mill Park irodakomplexumot

A Skanska eladta a két épületből álló Mill Park irodakomplexumát az Erste Asset Management GmbH egyik leányvállalata, az Erste Alapkezelő Zrt. ingatlanalapnak. 

Rekordokat dönt a Skanska

Rekordokat dönt a Skanska

A Skanska közép-kelet-európai kereskedelmi fejlesztési üzletága összegezte a 2017-es teljesítményét négy országban.

Az otthonos irodaház

Az otthonos irodaház

A Skanska a munkavállalók jóllétét helyezi a középpontba legújabb irodaháza, a Mill Park fejlesztése során. (x)

Az otthonos irodaház

Az otthonos irodaház

A Skanska a munkavállalók jóllétét helyezi a középpontba legújabb irodaháza, a Mill Park fejlesztése során.

\r\n\r\n

 

Hirdetés