Hirdetés

Az SS20 táskák kifinomultabb formákkal, ergonomikus kialakítással érkeznek.

A Vengru – nagyon helyesen – úgy döntött, a katantén napjaiban is bemutatja, milyen változások vannak a Vengru SS20 kollekció termékein, és merre haladnának tovább.  

Az új kollekció tervezésekor a vevők visszajelzéseire  alapoztak. „Ennél a kollekciónál  csak a variálható alapdarabokra  koncentráltunk. Változtattunk az apróbb részleteken  esztétikai szempontból, és a táskák még praktikusabbak lettek. Színek terén most egy jóval letisztultabb vonalon próbáltunk  mozogni, és a részletek változásával is kifinomultabbak lettek a darabok. Az alapanyagok terén maradtunk a marha- és kecskebőröknél, amelyekből a már több szezon óta népszerű krokodil minta is főszerepet kapott.”

A legszembetűnőbb, hogy „a táskákon nagyon jellegzetesen megjelenő cipzárak mindenhol takarásba kerültek. Illetve logózott bőr cipzárhúzót is lecseréltük egy kifinomultabb formára. A táskák méreteit is megváltoztattuk néhol, így még praktikusabbak és ergonomikusabbak lettek a termékek. A piramis táska fazonnak például több centivel szélesítettük az alját.” 

A mostani tavaszi-nyári szezonra limitált kollekcióval készültek. Tartják magukat az alapelvhez, vagyis maradnak az alap-táskák, ám friss megoldásokkal, új részletekkel. A piramis mellett a paneltáskák is megújult külsővel jelentkeznek, a paletta új textúrákkal és színekkel frissül. A paneltáskáknál az állatminták és a natúr színek dominálnak most. A Vengru-ra jellemző modern, letisztult forma keveredik a természet inspirálta mintákkal és textúrákkal. Ezt az ötvözetet pedig a színek harmóniája teszik teljessé. 

Mint írják, a változásokkal „egy még átgondoltabb, praktikusabb és kifinomultabb irányba szeretnénk mozogni, és már az új panel táskák tervei is alakulnak egy új esztétikai vonallal.”
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Antitáskát tervezett a fiatal magyar designer

Antitáskát tervezett a fiatal magyar designer

Szekeres Ákos diplomamunkája.

A kézi szövésű táska, amelyet a hegyek inspiráltak

A kézi szövésű táska, amelyet a hegyek inspiráltak

Mindössze négy példányban lesz elérhető, a tervező a befolyt összeget egy civil szervezetnek ajánlja fel.

Retro táska és fellépő Csacsi a MOME hallgatóitól

Retro táska és fellépő Csacsi a MOME hallgatóitól

Mi a közös a következő formatervezői és textiltervezői hallgatói munkában? Mindkettő egy-egy gyakorlati problémára kínál megoldást, mindkettő egyszerű, letisztult, takarékos anyaghasználattal – íme a 90-es éveket idéző táska és a fellépőt kiváltó Csacsi.

Hirdetés