Hirdetés

A WOMAN BALANCE a tökéletes egyensúlyi állapot megteremtésére törekszik.

A WOMAN BALANCE táskák és kiegészítők arra ösztönzik viselőjüket, hogy bátran élje meg az életében párhuzamosan futó szerepeket, ne féljen az ebben rejlő kihívástól.
 

Az AGNESKOVACS legújabb kollekciója a tökéletes egyensúlyi állapot megteremtésére törekszik. Azt a szerencsés, gondtalan állapotot szimbolizálja, amelyet minden nő keres, aki számára szüntelen kihívás, hogy a párhuzamosan futó szakmai és magánélete között – a munkája és a családja között megtalálja a balanszot.

Az AGNESKOVACS nő, aki számára a kollekció is készült, helyt áll mindkét szerepben. Karrierjében és családja körében is örömmel teljesedik ki, még akkor is, ha gyakran küzdelmes az egyensúly megtalálása. Amikor viszont megvalósul a balansz, megteremti azt az elégedettséget, amelyben helyén érezheti magát. Ezt a párhuzamos szerepek közötti egyensúly keresést jelképezik a kollekció minden darabján megjelenő fémkellékek, amelyek a táskákon végigfutó hajtásokra illeszkednek rá. Az egymáshoz képest elcsúsztatott ezüst részletek aszimmetriája felidézi a balansz kialakulás előtti pillanatnyi, bizonytalan állapotot.

A karrierben és a családban betöltött női szerepek, ha ütköznek is időnként, mégis balanszba hozhatók – ezt üzeni a kollekció, amelynek darabjai között éppúgy megtalálhatók letisztult vonalú, jól pakolható kézi táskák, amelyek a feladatokkal elhalmozott mindennapok során jönnek igazán jól, mint kisebb, átvethető válltáska és a kényelmes hátizsák a hétvégi programokhoz. Emellett idén is helyet kaptak a kollekcióban új bőrkiegészítők, karkötők és övek, amelyek szépen illeszkednek a Balance táskák formavilágához.


A kollekció elérhető az AGNESKOVACS studio-ban és online is.

 

 

Fotók: Oleg Borisuk
Modell: Horváth Hilda / Sparkling Models
Stylist: Kiss Márk
Smink: Hajdú Zsófi

 

AGNESKOVACS | Web | Instagram Facebook Még több fotó a galériában!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A kézi szövésű táska, amelyet a hegyek inspiráltak

A kézi szövésű táska, amelyet a hegyek inspiráltak

Mindössze négy példányban lesz elérhető, a tervező a befolyt összeget egy civil szervezetnek ajánlja fel.

Honeckertől a Hetedikig

Honeckertől a Hetedikig

Jön a Falra fel! 7.0 plakátaukció.

Műtárgy-kalauz stopposoknak III.

Műtárgy-kalauz stopposoknak III.

Simon Zsolt József Tower sorozata.

Hirdetés