Az 1886-ban alapított Thibaut az egyik legrégebbi tapétagyártó a világon. (x)

Csodaszép és sokoldalú, új kollekciót mutatott be a Thibaut Design. A Trade Routes sorozatot a távoli utazások, a kereskedelmi karavánok, a selyemút, India és az egzotikus országok ihlették. Mintái között egyaránt megtalálható letisztultabb és izgalmasabb, míg anyagok tekintetében nyomott, szőtt és hímzett textíliák alkotnak benne harmonikus egységet. A Trade Routes elérhető a Hephaistosban!

fotó © Thibaut Design

A Trade Routes kollekció már elérhető a Hephaistosban, a termékekről nagy felbontású fotó is rendelkezésre áll. További kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésükre!

fotó © Thibaut Design

Háttérinformációk:

Az 1886-ban alapított Thibaut az egyik legrégebbi tapétagyártó a világon, mely elsősorban friss, feltűnő árnyalatokban pompázó termékeiről ismert. A márka kínálatában közel száz különböző stílust képviselő kollekció szerepel, melyek mindegyikében legalább egy tucat minta, mintánként pedig legalább 6-8 színállás található meg. A történelmi eredetű mintázatoktól a merész, stilizált motívumokig terjedően a Thibaut palettája igen széles, így a márka hazánkban is nagy népszerűségnek örvend.

fotó © Thibaut Design

A Hephaistos tapéta- és lakástextilválasztékában olyan márkák kínálata szerepel, mint a Designers Guild, a Ralph Lauren Home vagy a Cole&Son, de ezeken kívül még több tucat nemzetközi gyártó textil- és tapétamintáiból válogathatnak a vásárlók. Az üzlet földszintjén kisbútorok, dekorációs kellékek, kiegészítők kaptak helyet, a galérián pedig több száz textil- és tapétakönyv több ezer anyagmintájában lehet elmélyülni. (x)

szöveg:sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Mesés textíliák
  • 2022-10-26 11:00
  • Deco

Mesés textíliák

A Louvre műkincsei, a természet szépsége és absztrakt festmények inspirálta textilek közül válogattunk.

Tapéták múltidéző épületekkel és klasszikus mintákkal
  • 2021-04-03 09:00
  • Deco

Tapéták múltidéző épületekkel és klasszikus mintákkal

Múltidéző épületek, különleges tájképek és klasszikus, virágos-madárkás minták tapéta összeállításunkban. 

Az Egyesült Királyság történelme és leghíresebb palotái ihlették a Cole & Son legújabb tapétakollekcióját

Az Egyesült Királyság történelme és leghíresebb palotái ihlették a Cole & Son legújabb tapétakollekcióját

A Historic Royal Palaces – Great Masters nevű kollekció az Egyesült Királyság történelmének több mint ezer évét dolgozza fel.

Hirdetés