A tízfős workshopok februárban indulnak.

Új, rövid workshopokat indít a Corvin Rajziskola, melyek betekintést nyújtanak az iskola felnőttképzéseibe, ahol mindenki megtapasztalhatja az intenzív alkotás élményét. A Corvin Rajziskola 26 éves fennállása óta sok művészt és designert indított el a pályán, és kurzusai célja is az, hogy mindenkinek adjon valamit, amivel kreatív élményeket gyűjthet. 

A Corvin Rajziskola februárban tíz fővel indít rövid képzéseket. A Design lámpa workshop egy igazi kihívás lehet mindenkinek, aki érdeklődik a belsőépítészet vagy formatervezés iránt. A Képregény és akvarell meseillusztráció kurzus résztvevői megtanulhatják, hogyan lehet egy történetet az alkotó saját képi világában megjeleníteni. Aki pedig egy igazi léleksimogató kikapcsolódásra-alkotásra vágyik, annak ott a kalligráfia és suminagashi workshop

A workshop helyszíne járványhelyzettől függően: Corvin Rajziskola tantermei vagy online Zoom. Bővebb információ és jelentkezés itt.

Sebők Orsolya kaligráfia projektfeladatNikolics Anna képregény másolatHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Így teszik otthonná a lakást a lámpák

Így teszik otthonná a lakást a lámpák

A 2019-es lámpatrendek jegyében 3+1 praktikus tipp azoknak, akik a lakásuk világítását szeretnék hangulatosabbá tenni.

Közös a lakóhelyünk, közös a felelősségünk

Közös a lakóhelyünk, közös a felelősségünk

A Mood for Wood nemzetközi design workshop témája a természet és a város interakciója, ennek szellemiségében a résztvevők Poznań utcáira terveznek utcabútorokat.

Kommunikálj padlószőnyeggel!

Kommunikálj padlószőnyeggel!

A Milliken SOCIAL FACTOR kollekciója távolságtartásra buzdít.

Hirdetés