A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új hangulatot teremteni, formákat létrehozni a falakon. A Be Light! válogatásának mostani főszereplői kiválóan bizonyítják, hogy a jól kiválasztott lámpatest egyszerre gondoskodik a megfelelő megvilágításról és ikonikus alapdarabjává is válik a belső térnek. Júniusi világítótest-körképük szereplői egyszerre minimalista- és látványos remekművek!

 

MŰVÉSZET ÉS IPARI FORMATERVEZÉS TALÁLKOZÁSA

A Formafantasma's Wireline valahol a művészi kifejezés és az ipari formatervezés között helyezkedik el. Andrea Trimarchi és Simone Farresin legújabb, a FLOS számára készített, már-már műalkotási magasságokba emelkedő lámpainstallációja a tervezőpáros azon szellemiségét és esztétikai értékeit képviseli, ahol a funkcionalitás találkozik a váratlan megoldásokkal.

 

Design by Formafantasma

 

 

MINIMALISTA ALAPDARAB

Akárhogy is nézzük, a Delta Light Octav spotja felhívja magára a figyelmet, apró, de mégis mérnöki pontossággal tervezett külsejével. A szálcsiszolt aranyszín lámpatest nem csak szép, de praktikus is, dönthető kialakításának köszönhetően pedig a fény pontosan oda irányítható ahol szükség van rá.

 

Design by Delta Light

 

HIPNOTIKUS SZÍNEK

A Marset Concentric kollekciója azon művészi törekvésen alapul, hogy kiemelje a fény és a színvisszaverődés közötti kölcsönhatást, mivel minden fehér kör alakú panel más-más színben játszik. Nappal ezek a színek finoman érzékelhetők, de éjszaka, amikor a lámpa valós fényében ragyog, varázslatos fényhatásokat kelt a szobában.

 

Design by Rob Zinn

 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Programozható, interakcióra hívó, luxust idéző sziluett

Programozható, interakcióra hívó, luxust idéző sziluett

MOME x BE LIGHT! pályázat, 3. rész.

A fény, ami víz alatti érzést kelt

A fény, ami víz alatti érzést kelt

MOME x BE LIGHT! pályázat, 2. rész.

Újra itt a Fény Bibliája

Újra itt a Fény Bibliája

14. kiadásánál jár a Delta Light kétévente megjelenő katalógusa.

Hirdetés