Hirdetés

Másfél hónap és itt a madeinhungary + MeeD kiállítás, és újra a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaként.

Tizenkettedik alkalommal jelentkezik a magyar és ötödik alkalommal a V4 országok bútortervezői, belsőépítészei, textil- és formatervezői aktuális munkáit bemutató tárlat, amin fennállása óta először még messzebbre tekintenek a kurátorok, Szigeti Szilvia és Radnóti Tamás, ugyanis dán, finn, észt, lett, litván, norvég, svéd művészektől is láthatunk majd alkotásokat.   A szervezők és egyúttal a résztvevők legfontosabb törekvése, hogy ez a kiállítás a régió egyik legrangosabb design tárlata és egyben független szakmai fóruma, találkozóhelye legyen. És történjen ez úgy, hogy a kortárs design világát kevéssé vagy egyáltalán nem ismerő közönség is élvezetes, tartalmas és átfogó képet kapjon a régió, a skandináv és a baltikumi kortárs designvilágról. A rendezvénysorozat a Visegrad Fund, a Nemzeti Kulturális Alap és CIG Pannónia Biztosítók támogatásával valósul meg.

A tárlat keretében másodszor kerül sor a Határtalan Design Díjak átadására, valamint a kiállításon külön egységként szerepel a Texhibition, a magyar textil designerek projektje, valamint a Budapesti Metropoltan Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Nyugat Magyarországi Egyetem hallgatóinak munkái.

A kiállítás helyszíne a Bálna, avagy: 1093 Budapest, Fővám tér 11–12.
Kiállításmegnyitó és a Határtalan Design Díjak átadása: 2017. március 31. 18.00 óra – 
a kiállítást Beata Jaczewska, a Nemzetközi Visegrádi Alap Igazgatója nyitja meg
Nyitva: 2017 március 31 - május 7.
Nyitvatartás: 10:00 – 18:00 (K-V)

További részletek (folyamatosan frissítve): www.madeinhungary-meed.hu

forrás: sajtóközlemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A nézés aktusa

A nézés aktusa

Puskás Marcell kiállítása közösségi médiáról, Tinderről, társkereső appokról.

Mert a loftok rabul ejtenek
  • 2019-09-19 08:40
  • Deco

Mert a loftok rabul ejtenek

Összegyűjtöttünk néhány különleges loftlakást, és egy stílusosan berendezett standdal is készül az Octogon Deco Magazin a S/ALON Budapest kiállításra.

Finn design Budapesten

Finn design Budapesten

A Wild at Heart – A Collection of Modern Finnish Design and Art kiállítás a finn kortárs formatervezés vad világába kalauzol bennünket.

Hirdetés