Világszerte már 90 városban vannak nagykövetei a Local’s Lore-nak.

Egy ideje már készül a világ legszuperebb utazási ajánlásait összegyűjteni igyekvő Local’s Lore applikáció, amit tervezői az utazás Pinterest-jének szánnak: lehetőséget nyújt a saját városaid board szerinti elmentésére, és saját képeiddel való testreszabásra, ezen kívül közösség-alapú és design-orientált.

A Local’s Lore utazási ajánló és tervező funkcióit tekintve az Instagram, a Pinterest és a Google Maps fúziójaként közvetít hozzáadott értéket a felhasználóknak. Az app segítségével helyiek által inspirálódhatsz több mint 90 városban világszerte, és elkészítheted a saját térképeidet a kedvenc helyeiddel. 

A Local’s Lore egyrészről autentikus helyeket ajánl helyi véleményvezérek vagyis nagykövetek által, továbbá egy jövőbe mutató digitális eszköz utazástervezéshez és -rendszerezéshez. Célja a tudatos és autentikus turizmus támogatása.

A Local’s Lore kevesebb mint másfél év alatt egy valódi „like-minded” utazó közösséggé nőtte ki magát kilencven nagykövettel öt kontinensen, tízezer #localslore hashtaggel, az első 1000 APP felhasználóval.

Az utazás ma már szinte mindenkié: a 21. század elején az olyan élményeket helyezzük előtérbe, amilyen az utazás is – aktívan kikapcsol, feltölt, új tapasztalatokkal gazdagít.

Persze az L’sL nemcsak a vizualitásra, de a funkcióra és a felhasználóbarát működésre is hangsúlyt fektet. Ennek eredménye, hogy az egyes kategóriákban felsorolt helyeket megjelölik a Google térképen, illetve a hely közösségi média oldalait egy kattintással elérhetővé tették, összekötve ezzel a két felületet. Mind az okos és esztétikus grafikai megoldásokat, mind pedig a felhasználóbarát felületet Kiss Miklós grafikusnak köszönhetjük, akinek a napokban Dél-Koreában vált népszerűvé a Ball.Room. kiállítással. Az arculat tervezésekor a funkción túl a vizuális élményre helyezte a fókuszt, mely egy okos és szemet gyönyörködtető interaktív applikációt és weboldalt eredményezett.

Abban a kilencven városban, ahol vannak L’sL nagykövetek, automatikusan kerülnek ajánlások a térképre, ezeket letörölhetjük, de meg is szívlelhetjük, vagy kiegészíthetjük a saját kedvenc helyeinkkel. Lényegében a közösség bármelyik felhasználójától kaphatunk tippeket,  de készíthetünk saját ajánlót is.

Idővel szert tehetünk kedvenc utazókra, akik nagyon jó arányban adnak számunkra megfelelő tippeket, másfelől a szeretteink, ismerőseink is követhetik a mi utazásainkat. És még felhasználói segédlet is készült az apphoz.

iOS app letöltésAndroiod app letöltésHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Mozart és Beethoven sírját is felkeresheted az új applikációval

Mozart és Beethoven sírját is felkeresheted az új applikációval

Letölthető audio guide mutatja be Európa második legnagyobb sírkertjének történelmi és építészeti sokszínűségét.

Félmilliárdos befektetést kap az építőipart digitalizáló BauApp

Félmilliárdos befektetést kap az építőipart digitalizáló BauApp

A V5 nevű termék komoly hatást gyakorol majd a hazai építőipar hatékonyságára, és a munkaerőhiányon is enyhít.

Áttörést ért el a designcentrikus utazásajánló app

Áttörést ért el a designcentrikus utazásajánló app

Világszerte már 90 városban vannak nagykövetei a Local’s Lore-nak.

Hirdetés