A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új hangulatot teremteni, formákat létrehozni a falakon. A BE LIGHT! válogatásának mostani főszereplői kiválóan bizonyítják, hogy a jól kiválasztott lámpatest egyszerre gondoskodik a megfelelő megvilágításról és ikonikus alapdarabjává is válik a belső térnek. Júliusi világítótest-körképünk szereplői különleges és látványos remekművek!

 

JOLLY JOKER

A csoda a részletekben rejlik! Egy jól megválasztott asztali- vagy állólámpa bármilyen enteriőr jolly jokere lehet: szimmetriát, színt, kontrasztot, textúrát és természetesen megvilágítást kölcsönöz az adott térnek. A Lasvit Neverending Glory függesztett lámpatestei mellett a kollekció asztali és állólámpákat is kínál, amelyek nagyszerű fókuszpontot jelenthetnek a belső térben.
 

 

LIMITED EDITION

A FLOS Arco K 2022 Limited Edition maga a tökély! Egy közvetlen fényt biztosító állólámpa, ólommentes üveglappal, szatén bevonatú rozsdamentes acél teleszkópos szárral. Préselt, polírozott és lakkozott alumíniumból készült forgatható és állítható magasságú reflektor. Az Arco K 2022 Limited Edition egy sorszámozott speciális kiadás, amely kizárólag online érhető el. A búra rávilágít a lámpa szerkezetére, a tekintetet végigvezeti az íves szár mentén egészen a káprázatos kristálylapra. Egy darab designtörténet.
 

 

A TENGER IHLETTE

Az arturo alvarez Mytilus kollekciója bámulatosan testesíti meg a nyári szellőben alakot öltött, lágyan hullámzó tenger mozgását: a kézzel készült üveggömböt egy festett fémhálóból formázott búra ölel körül, melyen varázslatosan törik meg a fény, és ezzel igazi ékköve lesz a belső térnek.
 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Világító szappanbuborék és teátrális hatás

Világító szappanbuborék és teátrális hatás

Designlámpa guide, best of április.

Lámpatestek különleges anyagokból

Lámpatestek különleges anyagokból

Napjainkban egyre erősebb igény mutatkozik a nemcsak tartós, de valóban minőségi anyagokból készülő termékekre.

Acélrács és medúzaraj a designlámpákon

Acélrács és medúzaraj a designlámpákon

Márciusi designlámpa guide a Be Light!-tól.

Hirdetés