Hirdetés

Egyedi megoldásokat, magas minőségű lámpatesteket kínál a Pont Light cég, amely Magyarországról indul a nemzetközi piac felé.

Egyedi megoldásokat, magas minőségű lámpatesteket kínál a Pont Light cég, amely Magyarországról indul a nemzetközi piac felé, folyamatosan bővíti a kínálatát, és már WELL Office-megoldásokat is tud.

A Pont Light világítástechnikai cég magyar brand, saját gyártású termékekkel, a cég központja is Magyarországon van, ugyanakkor egyre jobban nyit a világpiacra is. „Arra törekszünk, hogy legalább kétévente négy-hat új termékkel álljunk elő, amelyeket nemzetközi kiállításokon bemutathatunk a régi és az új ügyfeleinknek – mondja Yusuf Durmus tulajdonos. – Igyekszünk minden nap új ötletekkel előállni, kipróbálni valamit, állandóan kísérletezünk. Az elsődleges célunk mégis a magyar piac, hiszen rengeteg megvalósult és megvalósítandó projektünk van itthon is. Ezzel párhuzamosan a nemzetközi szintér a versenyképesség kiváló mutatója.”

 

A fentiekből következik, hogy az építészeti és technikai lámpatesteket gyártó cégnél alapvető fontosságú a magas színvonal, a csúcsminőség. 

Mindez akkor lesz igazán érdekes, ha tudjuk: a standard mellett egyedi megoldásokkal is segít megvalósítani építészek, belsőépítészek álmait.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a tervezők akár felskiccelhetik az álomlámpájukat, ők pedig legyártják – erre utal a cég szlogenje is: designed with you. A termékeik jellemzően szilárd és tartós alumíniumból készülnek, a lámpatesteket bármilyenre formálhatják, de talán ennél is fontosabb, hogy a legmodernebb technikát használják, és az adott célnak megfelelően optimalizálják a világítást – mást követel egy oktatóterem, egy kávézó, egy iroda vagy éppen egy üzlethelyiség.

A termékeiket nagy műgonddal készítik el, elvégre a munkafolyamatok csak mintegy húsz százaléka gépesített, majd a hajlítást, hegesztést, csiszolást kézzel végzik.

Az elektronikát a világ egyik legjobb szakipari cége, az osztrák Tridonic szállítja, így eleget tehetnek extrább igényeknek is, például azokat a rendeléseket, ahol állítható színhőmérsékletű lámpatesteket szeretnének, amelyek reggel melegebb, nappal kicsit hidegebb fényt adnak, majd este ismét melegebbet. De klasszikus termékcsoportokat is kínálnak, többek között süllyesztett és sínre szerelt spotlámpákat.

Miután a termékkínálat folyamatosan bővül, megéri vetni rá egy pillantást, és nem árt észben tartani: egyedi kérésekkel és WELL Office-megoldásokkal is lehet számolni.
 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Világító szappanbuborék és teátrális hatás

Világító szappanbuborék és teátrális hatás

Designlámpa guide, best of április.

Magyar tervezőt mutat be egy rangos olasz designlap

Magyar tervezőt mutat be egy rangos olasz designlap

A világítás költészete címmel ír alapos cikket Horváth Zsuzsanna Illan lámpájáról az Interni magazin.

Hirdetés