Botanique Showroom a Kollabban

Április 12-13-án pénteken és szombaton második alkalommal kerül megrendezésre a Botanique Showroom, egy különleges pop-up növényvásár design extrákkal és daytime partival “összeültetve”. Az esemény másfél napja alatt a Kollab nappalija, amely az Év Irodája versenyen az Év Közösségi Tere lett, igazi városi dzsungellé és parti helyszínné változik.

A Pilea Projekt az otthonok fejlesztése és az újrahasznosítás jegyében főként szobanövényekkel és növénytartáshoz szükséges eszközökkel érkezik, de kínálatukban modern megközelítéssel válogatott régi tárgyakat és lakás kiegészítőket is találtok majd. A növények mellett az Edith lemezlovas kollektívája jóvoltából Cyborg, Templar, Dj Suefo, Infragandhi és más meglepetés DJ-k is itt töltik hétvégét, magukkal hozva a dowtempo-jazz-electronica-world music zenei atmoszféráját. A Nor/ma Budapest a gasztroélményekről gondoskodik, kifejezetten a programra összeállított fogásokkal. 

Ghyczy Dia, Ugly But Useless

A Botanique Showroom a túlfogyasztás elleni nagy közös küldetésben a visszafogott hedonizmust képviseli, azaz élvezd az életet, engedd át magad az élményeknek, de mindig figyelj a környezetedre, és szelektálj okosan. A kezdeményezés felvállalt célja, hogy korunk komplex vásárlási élményét is közelebb hozza az érdeklődő közönség számára. Ebben nagy hangsúlyt kap a kurátori szemléleten alapuló válogatott kínálat, a tudatos fogyasztói döntéseket támogató szakértelem, a hasonló érdeklődésű emberek társasága által kínált szociális élmény és a karakteres atmoszféra megteremtése.

A szervezők olyan szereplőket hívtak meg, akik termékeikkel és értékrendjükkel is a fenntarthatóság, a tudatos fogyasztás eszméjét képviselik.  A vásár szereplői között lesz a Mar Galliti Skincare, a Greencoco, a Compot Komposzter, Barbara Pattern, Kamay Ko, Bori Györök, a Hevzso Photography és a La Flor Art,ahol a florárium-készítést is kipróbálhatják az érdeklődők.
 
Pilea Projekt

Helyszín: Kollab  Facebook | Instagram
Nyitvatartás: Április 12. péntek 15:00-21:00
Április 13. szombat 10:00-21:00
Jegyek: ITTForrás: sajtóanyag


 

Köztér egy plázában. A Kollab koncepciójáról bővebben a képre kattintva olvashattok.

Magazinunkra itt lehet online előfizetni.

Budapest legnagyobb közös nappalija | Kollab

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

AI tapéta bemutató a Kollabban

AI tapéta bemutató a Kollabban

Programajánló péntekre

Nekem Budapest | Molnár Szabolcs

Nekem Budapest | Molnár Szabolcs

Molnár Szabolcs, a Paradigma Ariadné építésze a 150. születésnapját ünneplő fővárosról

Budapest legnagyobb közös nappalija | Kollab

Budapest legnagyobb közös nappalija | Kollab

Köztér egy plázában

Hirdetés