A belső designt az étterem séfje, Helene Darroze ihlette.
Minőségi borokat és helyi ételspecialitásokat kínál a Winestone étterem.
Elegáns és letisztult látványvilággal, különleges belsőépítészeti megoldásokkal újult meg a Danubius Hotel Helia Episode étterme és a szálloda terasza.
DNB Budapest: friss étterem koncepcióval erősít a Budapest Marriott Hotel
Természetközpontúság, matematika, minimálfuturizmus: ezt ötvözi a Ficzere Anett tervezte beltéri installáció.
Minden kategóriát megnyert, amiben elindult az idén tavasszal nyitott Hotel Clark.
A Turizmus & Vendég idén nyárra is meghirdeti az ötödik éve indított a hazai Horeca-szegmensben egyedülálló designversenyét.
Az AccorHotels magyarországi Mercure szállodái számára 2018 a megújulás éve.
Kelet-Közép Európa legjobban teljesítő városai között Budapest; az idei év a fejlesztéseké a vezető szállodacsoportnál.
Megnyílt a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér első közvetlen terminálkapcsolatú szállodája.
The Unbound collection by Hyatt franchise lánc második európai tagjaként fog működni a Párisi Udvar Hotel, amely várhatóan 2018 ősszel kerül átadásra.
Az év legcoolabb enteriőrtervezője a magyar gasztronómia fenegyerekének éttermét tervezte, az év legdizájnosabb éttermét pedig egy angol építész stúdiónak köszönhetjük és a Ritzben van.
Közép-Európa második legjobb szállodájának választotta a budapesti Aria Hotelt a Condé Nast Traveler.
Egy férfi és egy nő. Mindketten a szállodaipar nagyágyúi. Egy fényűző hotel Dubaiban és egy luxus resort Mexikóban.
A magyarországi hotel lesz a”The Unbound Collection by Hyatt” brand harmadik nemzetközi tagja.
Frissen sült, kézzel nyújtott kovászos pizza. Egyszerű, őszinte és finom.
Július első napjaival lezárult a pályázati időszak Gastro Design Award 2017 versenyen, amelyre idén 73 pályázat érkezett.
Nyolc hónappal az alapkő letétele és a földmunkák megkezdése után már az összes emelet megépült.
Budapest egyik ikonikus épülete az 1976-ban műemlékké nyilvánított Párisi Udvar évekig állt kihasználatlanul.