A kevesebb több - a dinamizmus és a statikusság pedig csakis együtt értelmezhető fogalmak - ezt a gondolatot fűzi tovább a tervező.

Az eddigiekhez képest egészen más hangvételű de rá nagyon is jellemző kollekcióval készült a MEI KAWA az idei nyárra. A kevesebb több - a dinamizmus és a statikusság pedig csakis együtt értelmezhető fogalmak - ezt a gondolatot fűzi tovább a tervező. A letisztult formák és szabásvonalak az inspiráló 60-as évek energiáit, dallamait, vagy a korabeli focisták uniformisainak lenyomatait juttatják eszünkbe. Az uniszex kollekció egészen a sport világáig repít minket miközben a mezek alapján készült minták frissen és szabadon értelmezik újra az évtizedre jellemző sport-divat stílusjegyeket.

fotó COPYRIGHT SIGN Hencz Péter

A kollekció kampányfotói két teljesen eltérő világot tárnak elénk. A színes felvételeken dinamikus, mozgás közben rögzült pillanatok láthatóak míg a fekete-fehér portrékról a szereplők teljes nyugalma árad. A Szőke Gergellyel közösen alkotott grafikai megoldások is mind-mind ezt a témát járják körül. A feliratok, nyitott gallérok, mintás ingek és a márkára oly jellemző letisztult vonalvezetés pozitív, friss és kortárs feldolgozása a játék és az emberi kapcsolatok lélektani viszonyának. A fotósorozat mellett, a kampány részeként egy kísérő videó is készült, ami a nyárra hangolódás jegyében hamarosan, szintén bemutatásra kerül.

fotó COPYRIGHT SIGN Hencz Péter

A MEI KAWA idei nyári kollekciójában többek között olyan darabokat is találunk mint a gumis derekú, bő szárú bermuda, gumírozott aljú vászon nadrág vagy akár egy újragondolt Harrington dzseki. Az apró, trükkös részletmegoldások rafináltan vegyülnek a sportos és az alkalmi öltözködés stílusjegyeivel. A finom színekkel néhol egy egészen meghökkentő árnyalat harmonizál. A tengerészkék, az olívazöld, a szürke árnyalatait és a fekete-fehér nyugodt kombinációját az intenzív narancs szín töri meg. Egy különleges pillanatot, hangulatot és életérzést olvaszt egybe a kollekció. Olyan harmóniát teremt, amilyet a futballista egyetlen mozdulata, Elvis egyetlen akkordja, vagy a pimaszul fiatal, megdöbbentő erőt sugárzó King Krule hangja rejt.

KREDITEK
Fotó | Hencz Péter @Peter Hencz Photography
Stylist | Pálmai Angie @curated by ATELIER
Haj | Bozó Csongor @Csongor Bozo
Smink | Horváth Ágnes
Modellek | Anna, Kristóf @ICON Model Management Fotó Asszisztensek | Mile Máté, Madarassy-Szabó Csaba

forrás: sajtóközemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ha a beton ország lenne – beszélgetés az építőipar környezeti terheléséről

Ha a beton ország lenne – beszélgetés az építőipar környezeti terheléséről

Az építőipart érintő kihívásokról szervezett panelbeszélgetést a HuGBC.

Cool faktortól a második otthonig

Cool faktortól a második otthonig

10 év a hazai iroda designban.

Megjelent az Octogon Deco 2018/6-os lapszáma
  • 2018-12-11 11:07
  • Deco

Megjelent az Octogon Deco 2018/6-os lapszáma

Készüljünk együtt az ünnepekre! 

Hirdetés