Látogass el az ITA standjához és ismerd meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

2023. március 29. – április 2. között a Hungexpo A Pavilonjának 204E standján.


Első alkalommal szervez olasz kollektív standot a Construma építőipari szakkiállításon az Italian Trade Agency. Minőség, innováció és design: ezek a hívószavak fogják össze a legkülönfélébb termékköröket lefedő 13 olasz gyártót, akik közül többen most debütálnak termékeikkel Magyarországon. Az olasz kiállítókat körüljáró cikksorozatunkban most a OLYMPUS S.R.L. mutatkozik be.Az OLYMPUS S.R.L.

Az Olympus egy olasz vállalat, amely 20 éve dolgozik az épületek földrengésvédelmi és statikai megerősítésére szolgáló innovatív technológiák és kompozit anyagok területén.

Szenvedélyesen, nagy szakértelemmel végzik munkájukat, amely során gyümölcsöző együttműködést tartanak fent neves egyetemekkel és kutatóintézetekkel, aminek köszönhetően – számos szabadalom és publikáció birtokában – ma már az építőipar ezen szakterületének ismert és elismert szereplői. Az olaszországi nagy beruházásokban nyújtott együttműködésük után mára
már megjelentek Európa és Közép-Amerika piacain is.
 


Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok a lakberendezés és az építőipar területén

Az olasz stand főszervezője, az Olasz Nagykövetség égisze alatt működő budapesti kereskedelemfejlesztési iroda az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet fordít az olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok előmozdítására a lakberendezés és az építőipar területén. Az új olasz beszállítók és termékek iránt nyitott magyar építészek, beszerzők, mérnökök, tervezők, kivitelezők számára számos networking programot, támogatott olaszországi szakmai kiutazási lehetőséget kínál. Látogasson el az ITA standjához és ismerje meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

 

További információért vegye fel velük a kapcsolatot a budapest@ice.it e-mail címen, vagy látogasson el a hivatalos honlapra: www.italianfestival.eu/construma

Az olasz stand kiállítóinak katalógusait ide kattintva tekintheti meg.

 


Italian Trade Agency | Web | Facebook

 Kapcsolódó tartalmak

Idén is csak a virtuális térben lesz Construma

Idén is csak a virtuális térben lesz Construma

A Hungexpo a kiállítók véleményét meghallgatva döntött így.

Nem változott a Construma kiállítás időpontja

Nem változott a Construma kiállítás időpontja

Jelen helyzetben ez nagyobb hír, mintha módosult volna.

Hirdetés