Showroom:

Ajtógyár/Kilincsgyár – 1038 Budapest, Fürdő utca 2.


A beltéri ajtók az enteriőrök rendkívül fontos elemei, hiszen nem csupán lényegi funkcióval bírnak, hanem egyszersmind – méretük és láthatóságuk miatt – meghatározó esztétikai karakterrel is rendelkeznek. Az Ajtógyár/Kilincsgyár Óbudai áruháza ehhez kínál igényes megoldásokat, minőségi ötleteket.
 


A bemutatótérben az első benyomás az a jól érzékelhető koncepció, hogy minél több terméket megmutassanak, kézzelfoghatóvá tegyenek az érdeklődők számára. Manapság sok helyen tapasztalható trend, hogy az egyes termékek csupán katalógusból rendelhetők, és nincs lehetőség azokat élőben is megtekinteni, kipróbálni. Az Ajtógyár/Kilincsgyár áruháza ezzel ellentétben rendkívül nagy alapterületen, közel ezer négyzetméteren vonultatja fel változatos beltéri ajtó- és kilincskínálatát.

A cég több évtizedes tapasztalata biztosíték arra, hogy jó minőségű hazai és import termékek között válogathatunk, legyen szó akár egyszerűbb megoldásokról vagy prémium design ajtókról, kilincsekről. A kétszintes üzlethelyiség is ennek megfelelően épül fel: az alsó szinten a prémiumtermékek egy részét próbálhatják ki az érdeklődők, míg a földszinten a hagyományosabb ajtóválaszték és a kilincsek lenyűgözően széles választéka tárul a vásárlók elé.
 


A téglafalak által meghatározott enteriőr izgalmas indusztriális karaktert ad az áruháznak, ugyanakkor nem vonja el a figyelmet a széles palettán mozgó kínálatról. A falsíkon elhelyezett ajtók főként az egyszerűbb megoldásokat keresők számára nyújtanak elérhető opciókat, a középső részben pedig a design ajtók és a speciális megoldások kaptak helyet. Hiszen a szabványméretek mellett teljes mértékben egyedi, a helyi adottságokhoz illeszkedő ajtók is megrendelhetők itt – legyen szó akár egybefüggő üvegfelületről, vagy tokba nyíló tolóajtóról.

A kiszemelt ajtóhoz természetesen az anyagában és formavilágában leginkább passzoló kilincset is kiválaszthatjuk. A kiállítóterekben különféle konzultációkhoz kialakított részek is megtalálhatók, lehetőséget adva ezáltal az átgondolt választásra.
 


Az Ajtógyár/Kilincsgyár Óbudai áruháza minden lehetőséget megad a tökéletes választáshoz, gondolkodjunk akár speciális megoldásokban, a szabványtól eltérő színekben, méretekben, felületekben. És mindezt úgy tehetjük meg, hogy az egyes termékeket megvizsgálhatjuk és kipróbálhatjuk. Egyszerre lenyűgöző és maximálisan meggyőző koncepció.

 

FORGALMAZOTT MÁRKÁK

Raktári vagy egyedi igények alapján gyártott beltéri ajtók:
- PASCAL egyedi és szabvány ajtók
- JAN Prémium Beltéri Ajtók
- FULL DOORS design ajtók
- ECLISSE innovatív toló és nyíló ajtók
- JAP exclusive ajtórendszerek
- FORM projekt ajtók
- WESTAG technikai ajtók

Kilincsek, vasalatok és kiegészítők a teljesség igénye nélkül:
- OLIVARI prémium kilincsek
- DND design kilincsek
- LINEA CALI luxus kilincsek
- MAESTRO klasszikus, modern és design kilincsek a mindennapokra

és további 30 márka a folyamatosan bővülő termékkínálatban.

 

Fotók: Bata Tamás
 

Ajtógyár/Kilincsgyár | Web | Facebook | Instagram 

 Kapcsolódó tartalmak

Tizenkilenc százalékos árbevétel-növekedést ért el a Hörmann 2019-ben

Tizenkilenc százalékos árbevétel-növekedést ért el a Hörmann 2019-ben

A cég bizakodó az idei évvel kapcsolatban is, azt várják, hogy 2020-as célokat is sikerül majd teljesíteni.

Ajtók felsőfokon
  • 2019-06-07 09:00
  • Deco

Ajtók felsőfokon

Biztonságos, esztétikus és fényáteresztő beltéri és bejárati ajtók.

Hirdetés