Hirdetés

A cég bizakodó az idei évvel kapcsolatban is, azt várják, hogy 2020-as célokat is sikerül majd teljesíteni.

Kétszámjegyű árbevétel-növekedéssel zárta a tavalyi évet a Hörmann. Az idei első negyedév számai pedig jobbak lettek, mint a 2019-es negyedév eredményei. A vállalat új termékeket vezet be a piacon és bízik abban, hogy kitart az építőipar lendülete ebben az évben.

A Hörmann nemzetközi szinten 1,5 milliárd EURO-s árbevétellel zárta a tavalyi évet, Magyarországon 19%-os volt a bevételnövekedés, ami 9,5 milliárd forintos árbevételt jelent. Üzletágakat tekintve a bevétel jelentős részét az ipari kapuk és a rakodástechnika, ajtótechnika, valamint a lakossági üzletág adta. Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. cégvezetője elmondta, hogy

a tavalyi év növekedése, valamint az idei első negyedév jó teljesítménye elsősorban az állami beruházásoknak, valamint az elmúlt évek lakásépítéseinek köszönhető, 

valamint látják azt is, hogy a multinacionális vállalatok több éves tervekben gondolkoznak és ennek köszönhetően a tervezett beruházásokat meg is valósítják, amiből pedig a Hörmann is tud profitálni.

A COVID-19 járvány nem okozott gyártási problémát a Hörmannál, a kínai gyárak is csak rövid ideig álltak. A vállalat tovább folytatta nemzetközi terjeszkedését, Kínában megnyitotta 3. gyárát, valamint az Amerikai Egyesült Államokban a hetekben nyílik meg egy újabb Hörmann gyár, amely segítségével a keleti partot szeretnék lefedni. Nemcsak új gyárakkal, hanem termékcsoporttal is bővült a portfolió, mivel a vállalat felvásárolta a francia Maviflex gyorskapu-gyártó vállalatot.

A magyar piacon új termékeket vezet be a vállalat, elsősorban új kapumeghajtásokat, amelyek már integrált Bluetooth vezérlővel és LED világítással érkeznek, illetve magas minőségű HUGA fa beltéri ajtókat.

Digitális területen pedig új okosmegoldások lesznek elérhetőek szeptembertől a magyar vásárlók számára. A Homee okosotthon központ segítségével az okostelefonunkkal irányíthatjuk a garázskapunka, bejárati ajtónkat, illetve Hörmann rendszeréhez illeszkedő már rendszerekkel szabályozhatunk hőmérsékletet, világítást, redőnyt, kamerákat.

Forrás: Hörmann
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Higiénikus megoldások nyilvános épületekhez

Higiénikus megoldások nyilvános épületekhez

Hogyan tehetünk óvintézkedéseket olyan tereken, ahol tömegek mozognak? Erre kínál megoldást a Hörmann.

Az elmúlt évszázad trendje ismét felszállóágban: egyre több ifjúsági szálló épül

Az elmúlt évszázad trendje ismét felszállóágban: egyre több ifjúsági szálló épül

A németországi Bayreuth városának közösségi helyszíne masszív, de mégis otthonos.

Biztonságos garázskapuk
  • 2019-10-05 15:26
  • Deco

Biztonságos garázskapuk

Már a garázsajtóknál is megjelent az Y generáció, melynek tagjai sokkal különbek egy sima fémlemeznél. 

Hirdetés