Hirdetés

Napi 13-15 000 liter levegőt lélegzünk be, de nem mindegy milyet

Web:https://www.hugbc.hu/rendezvenyek/well-kanape-osz-4-webinari...
Kezdődik:2020 November 10. 15:00, Kedd
Végződik:2020 November 10. 16:00, Kedd
Hely:online

 

Napi 13-15 000 liter levegőt lélegzünk be, amely nem mindegy, milyen tisztaságú az épületeinkben sem, hiszen időnk 90 százalékát beltérben töltjük. A HuGBC webináriuma alkalmat ad arra, hogy a WELL Standard™ követelményeinek kapcsán áttekintést kapjunk a lehetőségekről a meghívott szakértőktől.

A városok szennyezett levegője a tavaszi lezárások alatt érezhetően megtisztult, tapasztalhattuk az igazán élhető, egészségesebb városi körülményeket. Az épületek belső levegője függ ugyan a külső szennyezettség mértékétől, de a belső körülményekre nagy hatása van az épületgépészeti rendszerek kialakításának és az épület üzemeltetésének is. Az irodák biztonságos működése a megváltozott körülmények között talán még hangsúlyosabb. Egy járványhelyzetben épületeink akár segíthetik is az egészséges, biztonságos munkakörülmények kialakítását, gátolhatják a vírus terjedését. Emellett az energiahatékonyság, a csökkenő széndioxid kibocsátás is kulcsfontosságú, de hogyan egyeztethető össze ez a két szempont? Előadóink olyan műszaki megoldásokat és üzemeltetési gyakorlatokat mutatnak be, amelyek valóban megoldást kínálhatnak e két kihívásra, miközben a WELL Standard Levegő témakörével is megismertetjük a résztvevőket.

Előadók: Antoni Márk, Értékesítési Igazgató HU/CZ/SK, Halton Kft. és Győri Gyula, Üzemeltetési Vezető , CPI Facility Management Kft.
Házigazda: Kovács Emese WELL AP, az MN6 Energiaügynökség partnere, a HuGBC WELL munkacsoportjának tagja

A webinárium magyar nyelvű. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 


Hirdetés