Milyen szakmai tudásra van szükségünk építészként, ha a megrendelőnek szeretnénk segíteni egy építési projekt előkészítésében vagy lebonyolításában?

Web:https://www.facebook.com/events/430055411020060/
Kezdődik:2019 December 09. 20:00, Hétfő
Végződik:2019 December 09. 21:30, Hétfő
Hely:KÉK - Kortárs Épitészeti Központ
Település:Budapest
Cím:Bartók Béla út 10-12.

 

Hogyan lehet a legjobban közvetíteni a felmerülő kéréseket az egyes projektekben tervezőként vagy szakértőként részt vevő kollégák felé? Milyen tipikus hibákat követnek el az építészek az együttműködés során? Hol szerezhető meg az a tudás, ha valaki a köz szolgálatában szeretné kamatoztatni az épített környezet formálásában megszerzett ismeretanyagát?

A Trust your Architect! idei évadának utolsó alkalmán olyan építészeket hívtak meg beszélgetni, akik a megrendelői oldalt képviselik.

Program


Meghívott beszélgetők

  • Radványi Gábor (Futureal)
  • Frankfurt Beatrix (Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja)
  • Jelinek Balázs (Liget Budapest
  • Moderátor: Balázs Bálint (Kortárs Építészeti Központ)

A beszélgetésen elérhető a fiatal építészeknek szóló Trust your Architect! útikönyv. Az ára diákkal 2.500,- Ft, diák nélkül 3.500,- Ft. A részvétel ingyenes! Az esemény létrejöttét az NKA és a Graphisoft támogatja.

Borítókép: Fortepan


A Trust your Architect! sorozatról

A KÉK havi útbaigazító estje pályakezdőknek és pályatévesztőknek. Kezedben a diploma, de nem tudod, hogyan tovább? Melót keresel, külföldre mennél vagy irodát alapítanál? Értetlen a megrendelő? Elfajult a sokszög? A fiatal építészek élete nehéz. Gyere el és öntsd ki a szíved! Évente 600 építész végez ma Magyarországon. Mi lesz velük? Hová tartanak? Mit csinálnak? A KÉK klubestjein utánajárunk.

 


Hirdetés