Egy éjszaka, amikor a hazai építészetet ünnepeljük.

Web:https://www.facebook.com/events/515633285959902/
Kezdődik:2020 április 18. 14:00, Szombat
Végződik:2020 április 19. 03:00, Vasárnap
Település:Budapest, Pécs, Debr

 

Egy éjszaka, amikor a hazai építészetet ünnepeljük, épületeket, tereket, építészeket, alkotókat, és magunkat, akik használják, mert bennük és köztünk élünk.

„Úgy tartjuk, az építészet szerethető és egyben élvezhető, amely mindenekelőtt kulturális tevékenység, könnyen befogadható, érthető és átélhető, a laikusok mégis távol tartják magukat az építészettől, mert túl szakmainak, túl bennfentesnek gondolják – szól az Építészet Éjszakája hitvallása a Facebookon. – Ezért is szeretnénk minden évben megrendezni az Építészet éjszakája eseményt, hogy közelebb hozzuk az emberekhez az építészetet valamint az építészeket a laikusokhoz.

Számomra az építészet az élet meghatározó kerete, némán, de állandóan működő hatás, ami nem csupán a szokásainkat, de gondolatainkat, vágyainkat és jövőképünket is folyamatosan alakítja. Reméljük Veled, Veletek is találkozunk áprilisban, az első Építészet éjszakája eseményen! 

Ha esetleg megosztod ezt a posztot megköszönjük, hogy minél több emberhez eljusson az esemény híre, mert a tér azé, aki megrendeli, kiválasztja, használja, belakja. Azaz mindannyiunké.”


Hirdetés