Teszteld a Guardian Glass új Termékkeresőjét!

A Guardian Glass online Termékkeresőjének segítségével gyorsan megtalálhatod a megfelelő Guardian Glass üveget bármilyen teljesítőképességre, felhasználási célra vagy megjelenésre vonatkozóan.


A Guardian Glass Termékkereső intuitív válogatási és szűrési, keresési opcióinak használatával már pár kattintással megtalálhatod a tervekhez megfelelő üvegezési megoldást. Az online felület felhasználói - üvegfeldolgozók, építészek, tervezők vagy üveghomlokzati rendszerek kivitelezői – miközben megismerkednek a Guardian Glass termékek esztétikai és funkcionális lehetőségeivel, azt is szem előtt tarthatják, hogy választásuk illeszkedjen olyan fontos projekt jellemzőkkel és követelményekkel is, mint az épület energiafelhasználás és a természetes megvilágítás.

 

Az online keresővel név alapján kereshetők a konkrét Guardian Glass termékek, vagy keresésüket szűrheted a projekt, illetve a keresett termék tulajdonságainak széles skálája szerint, például az üvegegység szerkezete, homlokzattípus, fényáteresztés, külső visszaverődés, naptényező, szín. Miközben bizonyos tulajdonságok szerint szűkítheted a keresést, megjelenik a keresési feltételeknek megfelelő termékek listája, amely tartalmazza a jól áttekinthető és részletes műszaki adatokat is. Ezek a termékek gyorsan összevethetők a különböző kritériumok alapján, mint például U-érték, naptényező, belső visszaverődés és árnyékolási együttható.

Ezen a ponton túl további, még az eddigieknél is több tulajdonság szerint kereshetsz a megjelenített termékek között. Többek között például megnézheted, melyik termékre vihető fel kerámia festékbevonat, melyik hajlítható, illetve hogy egy adott termékkel együtt milyen illeszkedő parapet (mellvéd) üveget javasolt alkalmazni.

A projekthez legmegfelelőbb tulajdonságokkal rendelkező termékek listáját a tervező PDF formátumba exportálva megoszthatod munkatársaiddal, akár megrendelőiddel is. A Guardian Glass Termékkeresőt ide vagy ide a kattintva tekintheted meg.

A Guardian Glass legújabb fejlesztéseit, többek között egy új dinamikus árnyékolási megoldást a 2019. január 14-19. között megrendezésre kerülő BAU kiállításon Münchenben mutatja be, Németországban, a C3 csarnok 308-as standján.  A kiállítással  kapcsolatos információért, illetve a szakértőinkkel a rendezvény alatt történő találkozási lehetőségekért kattints ide!

Ha pedig a Guardian Glass termékeiről szeretnél bővebb felvilágosítást, a weboldalukon megtalálod.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Futurisztikus üvegmúzeumot tervezett Budapestre a LAB5

Futurisztikus üvegmúzeumot tervezett Budapestre a LAB5

A LAB5 ambiciózus épületterve Bohus Zoltán szellemiségét örökíti tovább. 

Fényjáték a betonfalú templomon

Fényjáték a betonfalú templomon

Brno Lesna-lakótelepére tervezett különleges beton-templomot a cseh Atelier Štěpán.

Amerikai egyetemisták kagylóból készítettek üveget

Amerikai egyetemisták kagylóból készítettek üveget

Azt vizsgálták, hogyan lehet hasznosítani a környezetünkre veszélyes inváziós fajokat.

Hirdetés