Hirdetés

A Lakberendezők Országos Szövetségénak virtuális kiállítása.

A Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) november végén megnyílt Többszemközt – Design Kollaboráció térben és időben című online szakmai kiállítása elsősorban a lakberendező és belsőépítész szakmát célozza, de nyitva áll a lakberendezés iránt érdeklődő nagyközönség számára is. A kiállítás még három hónapig, 2021. február 28-ig látogatható. Érdemes folyamatosan követni az oldalt, mert a három hónap alatt megújuló tartalmak, új események és aktualitások jelennek meg a virtuális térben. A Szövetség tervei szerint a három hónapot követően igény esetén a kiállítás online terét egy folyamatosan elérhető szakmai platfommá szeretné alakítani, mely a tervezők és a kiállítók közötti gyors és hatékony kommunikációt támogatja, biztonságos módon. 

A designszakmában óriási jelentősége van a kiállításoknak, a céges bemutatóknak, szakmai rendezvényeknek. Idén a járványhelyzet miatt több fajsúlyos rendezvény mellett elmaradt a Szövetség immáron öt éve, hagyományosan szeptember végén rendezett egynapos szakmai rendezvénye, amelyen naponta akár 200 tervező is megfordul, akik személyesen találkoznak és konzultálhatnak a cégekkel.

A LOSZ a szakmai együttműködés lehetőségét szeretné továbbra is megadni a kiállító vállalatoknak és tervezőknek, ezért támogató cégek együttműködésével egy virtuális tér kialakítása mellett döntöttek, ahol a legfrissebb lakberendezési és belsőépítészeti termékek és innovációk tekinthetők meg a szakmai- és nagyközönség számára egyaránt. A kiállítók között jelenleg a tagság és külső cégek is jelen vannak – többek között a, Grohe, Schneider Electric, Berker, Europa Design, Miele, SpaTrend, Tubadzin és Whirlpool – a rendezvényhez kiállítóként is bármikor lehet csatlakozni. 

A virtuális térben megtalálhatók az egyes kiállítók elérhetőségei. Minden hétre újabb interaktív programokat terveznek, amelyek a LOSZ Facebook oldalán és weboldalán lesznek nyomon követhetők. 

A legutóbbi ingatlanpiaci intézkedéseket követően jövőre várhatóan sok otthon fog megújulni, melyhez a Szövetség tervezői minden új információval és szaktudásukkal állnak a megrendelők rendelkezésére.

Ács Erzsébet LOSZ-elnök elmondta: „Számunkra is új tapasztalat volt az online térben megrendezett kiállítás és virtuális élménynapok. Természetesen ez a felület nem pótolja a személyes találkozásokat, de nem is ez a célunk, hanem hogy az átmeneti helyzetben is a lehető legtöbb lehetőséget biztosítsuk tagságunknak a bemutatkozásra és konzultációra. A megnyitót követő biztató visszajelzések alapján úgy gondoljuk, ez egy sikeres kezdeményezés arra, hogyan működhet hatékonyan egy már bevált fórum a virtuális térben, melyet a jövőben szeretnénk további elemekkel bővíteni és minél kreatívabban kihasználni”.

A kiállítási térbe ezen a linken lehet ellátogatni. A belépés ingyenes, és nem szükséges regisztráció.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Inspiráló showroom enteriőr pályázat 2022

Inspiráló showroom enteriőr pályázat 2022

Bellamo Premium Comfort - Vesta Home bemutatóterem enteriőr tervezői pályázat.

Többszemközt – Design Kollaboráció térben és időben

Többszemközt – Design Kollaboráció térben és időben

A Lakberendezők Országos Szövetségénak virtuális kiállítása.

Már csak június végéig közlekednek az önvezető buszok a bécsi okosvárosban

Már csak június végéig közlekednek az önvezető buszok a bécsi okosvárosban

Két év után befejeződik a kísérleti projekt Aspern Seestadtban.

Hirdetés