Átadták a B+N Referencia Zrt. által felújított tantermeket a BKSZC Budapesti Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikumban.

Modern design, elegáns színekbe öltözött terem várja a diákokat a BKSZC Budapesti Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikumban. A B+N Referencia Zrt. által felújított tanteremben a digitális technológiát is a tanulás szolgálatába állították. 

 

Magyarország vezető létesítményüzemeltető társasága, a magyar tulajdonú B+N Referencia Zrt. szakemberei számára személyes kötődésük miatt is fontos volt a felújítás, ugyanis közülük többen is ebben az iskolában végezték középfokú tanulmányaikat. A projekt 2019 szeptemberében indult.

A cél „csupán” annyi volt, hogy a diákok igényes, és a 21. század követelményeinek megfelelő környezetben tanuljanak.

Ezért a cég munkatársai a magas minőségű kivitelezés mellett kiemelt figyelmet fordítottak az arculati elemek megalkotására is. A Szakipari és Villamossági Mérnökség közösen dolgoztak a terem technikai megújításán. A modern designelemeket és a grafikákat pedig a marketing osztály munkatársai készítették el.  A terem megújult világával a diákok és a tanárok egyaránt elégedettek, számos pozitív visszajelzés érkezett tőlük.

 

 

A szoros együttműködés a vállalat és a technikum között két évvel ezelőtt, egy pályaorientációs nap alkalmával kezdődött. Azóta számos közös szakmai programot szerveztek. Az iskola több diákja a B+N-nél végzi nyári gyakorlatát, a cég építkezésein segítenek a költségvetések összeállításában, a projektek előkészítésében.

A társaság támogatja a végzett diákokat. Közülük, a cégnél dolgozók – MSC és BSC szintű egyetemi, építészmérnöki és építőmérnöki – képzését anyagilag segíti.

Kéziszerszámokat is biztosítottak az iskola részére, amelyeket a diákok használnak a gyakorlati képzés során. Az együttműködés mindkét fél számára előnyös, hiszen a diákok magas színvonalú képzése a B+N munkaerő-utánpótlása szempontjából is lényeges. Mindkét szervezet hosszú távú együttműködésben gondolkozik. 

 

 

A tantermet Szíj Csaba, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgató helyettese és Varga András, az iskola igazgatója adta át a diákoknak. 
 

A BKSZC Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikum az ország egyik legnagyobb múltú, tradicionális szakképző intézménye. Az iskola elődjeként számontartott intézmény már a magyarországi szakképzés kezdeti időszakában, 1879-ben megnyitotta kapuit a tanulni vágyók előtt, és azóta is magas szintű szakmai oktatást biztosít számukra. A diákok sokszínű képzés során fejleszthetik magukat, a gyakorlati képzés keretében a munkaerőpiacon is kamatoztatható tudást és tapasztalatot szerezhetnek.Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Modern apartmanok, elegáns lobby, és borospince Pécs új apartmanszállodájában

Modern apartmanok, elegáns lobby, és borospince Pécs új apartmanszállodájában

Várhatóan májustól fogadja első vendégeit Pécs központjában a felnőttbarát Fibula Residence Hotel & Wellness.

Felújít? Gondoljon az energiahatékonysági korszerűsítésre is!

Felújít? Gondoljon az energiahatékonysági korszerűsítésre is!

Reprezentatív felmérést végzett a Magyar Energiahatékonysági Intézet

Hirdetés